Social

La Spitalul Voila din Câmpina se va înființa un grup de suport pentru părinții copiilor diagnosticați cu tulburare de spectru autist

Conducerea Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina a anunțat că începând de miercuri, 25 octombrie 2023, ora 15.00, în cadrul acestei unități medicale se va înființa un grup de suport destinat părinților copiilor diagnosticați cu tulburare de spectru autist.

Această inițiativă, coordonată de dr. Alina Nistorescu și dr. Irina Minescu, specialiști în psihiatria copiilor și adolescenților, alături de dr. Ovidiu Balaban-Popa, psihiatru adulți, are drept scop sprijinirea familiilor afectate. Oamenii aflați în situații de acest gen sunt invitați la întâlnirile acestui grup de suport pentru a avea ocazia să împărtășească experiențe de viață cu alți părinți, să obțină informații valoroase despre autism și modalități de a ameliora suferințele cauzate de diagnostic dar și să identifice soluții la diverse provocări. Pentru informații suplimentare, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0770.394.598.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *