Administratie publica

Bugetul Câmpinei în anul 2023 este real, cel mai mare din istorie și arată recordul de proiecte europene atrase de administrația Moldoveanu

Spre deosebire de minciunile din mandatele precedente, atunci când bugetul orașului era mărit artificial, cu buna știință a tuturor celor implicați, de la primar la președintele Comisiei Economice din Consiliul Local, bugetul anului 2023 este, în primul rând, un buget real.

Este un buget real și care demonstrează mai multe lucruri foarte importante pentru dezvoltarea Câmpinei: recordul de proiecte europene sau cu finanțare extrabugetară atrase de actuala administrație, drămuirea eficientă a resurselor și atragerea unui număr mare de sponsorizări pentru realizarea unor evenimente cu puternic impact la public și care astfel au degrevat bugetul local de unele cheltuieli. Doar cine nu vrea, nu știe sau dorește să dezinformeze poate pune semne de întrebare asupra acestui buget local. Poate unii nu știu, dar majoritatea proiectelor cu fonduri europene, cele blocate de fosta administrație, să nu uităm, și deblocate de administrația Moldoveanu, sunt multianuale, adică se desfășoară pe mai mulți ani. Ceea ce însemnă că proiectele sunt cuprinse cu valoarea integrală la momentul semnării contractului, pentru ca apoi pe măsura desfășurării lucrărilor și a rambursării sumelor cheltuite de la bugetul local, să se facă execuția bugetară.
Este firesc ca acum, spre exemplu, bugetul Câmpinei să fie mai mic decât cel anunțat inițial, tocmai din acest motiv, fără să mai adăugăm greutățile întâmpinate de toate administrațiile în recuperarea fondurilor folosite deja pentru finanțarea proiectelor europene.
Așadar, cei care doar au mințit, au îndatorat orașul, au blocat fondurile europene, nu fac decât să-și continue opera și să împroaște cu noroi munca depusă cu bună credință de actuala administrație. Nu au înțeles că oamenii s-au săturat de minciuni și manipulări, iar rezultatele deblocării fondurilor europene și proiectelor actualei administrații încep deja să se vadă, să prindă contur.

1 Comment

  1. Robert says:

    Sa traiasca primarul Alin Moldoveanu impreuna cu echipa sa pentru toate lucrurile bune pe care le au realizat si mai ales pentru atragerea de fonduri Europene!Mult succes in continuare!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *