Actualitate

”Așa vrea Împăratul partidului!”

Petiția Partidului Câmpina Curată pentru demolarea turneului înclinat a ajuns în discuția Consiliului local Câmpina în ședința din 27.12.2023. A fost un prilej pentru mai mulți aleși locali să-și spună părerea despre acest subiect.

Primul care a vorbit despre acest subiect în fața Consiliului local a fost primarul Alin Moldoveanu, care a subliniat că nu a fost depusă nicio semnătură la primărie, la fel ca și în alte cazuri, că, practic, tot ceea ce fac acești oameni este să bage mâna în buzunarul câmpinenilor pentru a cumpăra și îndrepta greșelile trecutelor administrații. A insistat asupra minciunilor, manipulărilor și escrocheriilor prin care au fost obținute semnăturile unor oameni. Oare știu acești oameni care au semnat pentru demolarea turnului înclinat că au semnat să fie de acord ca din banii lor să se cumpere această monstruozitate de clădire?!

Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina: ”Nu voi aloca niciun leu în bugetul anului 2024 pentru a cumpăra din banii câmpinenilor greșelile făcute de unii!”

”Doamnelor și domnilor consilieri, eu unul personal, când voi croi bugetul pentru anul 2024, nu voi aloca niciun leu în bugetul anului 2024 pentru a cumpăra din banii câmpinenilor greșelile făcute de unii! Niciodată! Dacă vor fi amendamente, din banii câmpinenilor să cumpărăm această clădire, eu vă anunț de pe acum că nu sunt de acord!”, a spus primarul.

Florin Marcu, consilier PNL: ”Așa vrea Împăratul acestui partid!”

”Domnule primar, cred că nu ați înțeles, așa vrea Împăratul acestui partid (Câmpina Curată), deci trebuie să vă supuneți!”, a spus Florin Marcu, consilier local PNL.
”Fac pariu că mulți câmpineni, păcăliți cu tot felul de chestii d-astea pe la ușă, nu știu că această expropriere necesită niște bani din banii câmpinenilor. Mi se pare aiurea să cumperi ceva ca să-l dărâmi. Poate ar trebui să facem mai mult, să comunicăm, să explicăm, că este un proces, că nu este în regulă să ceri așa ceva. Hai să facem gargară, din 1997, tocmai acum s-au găsit! Au terminat cu datul în judecată, cu mersul prin blocuri, hai că au găsit asta cu turnul înclinat”, este de părere consilierul local PNL Dan Nica.
”Câmpina Curată a venit cu o singură întrebare: sunteți de acord să se dărâme blocul? Altceva nu li s-a spus, că din banii lor să va demola blocul și altele”, a spus Viorica Vane, consilier USR.

Concluzia primarului Alin Moldoveanu: ”O să vin cu un proiect de hotărâre să abrogăm hotărârea prin care se demarează procedura de expropriere, pentru că eu nu sunt de acord ca toți cetățenii plătitori de taxe și impozite locale să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat că așa vor stăpânii! Trebuie să așteptăm să se pronunțe instanța, să existe o decizie definitivă și irevocabilă, dar până atunci să ceri Consiliului local ca din banii câmpinenilor să cumperi un lucru pe care l-ai tolerat ca și Consiliu local atâta timp este intolerabil!”

2 Comments

  1. David Cristian Viorel says:

    Cine la construit se pare ca nici nu mai trăiește, ca și construcție este o rușine pentru acei de pe timpurile de atunci dar și pentru cei din timpurile de astăzi ca cumperi ceva și apoi sa demoleze sa msi bagi și mana în buzunarul cetățeanului este prea mult,sa o facă cine a greșit

  2. Tache says:

    Sa cumpere trustul cu pricina clădirea de la Erin sa demoleze etajele ilegale să facă clădire de birouri.Nu din banii cetățenilor să se plătească incompetenta altora și avocatii.De ce nu iese in fata Împăratul.Sa le de-a la schimb un alt spațiu că SC PALTINUe agenție imobiliară și are balta peste

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *