Administratie publica

“Gașca vasală” vrea să stagneze Câmpina. Oradea merge mai departe…

După ce au finalizat mai devreme decât era programat mai multe pasaje subterane, autoritățile din Oradea continuă procesul de dezvoltare a acestui municipiu. La Câmpina, pentru că unii nu înțeleg dezvoltarea localității și răspund doar la niște comenzi fără să le pese de nimic altceva și împotrivindu-se primarului, până la astfel de proiecte mai e cale lungă.

Pentru a înțelege un exemplu de bună practică în dezvoltarea unui oraș, vă arătăm o postare a primarului municipiului Oradea:
Am semnat astăzi contractul de finanțare prin PNRR pentru un nou proiect de infrastructură rutieră, extrem de important pentru facilitarea traficului pe Calea Borșului, în zona parcului  industrial I.
Astfel, vom avea pasajul, cu o lungime de 1.043 de metri; un drum colector în lungime totală de 2.220 metri.
Proiectul „Pasaj pentru Centrul de Transport Intermodal – Municipiul Oradea, județul Bihor” este finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilonul 1 – Tranziția spre o economie verde, Componenta C4. Valoarea obiectivului de investiții este 53.736.466,14 lei, fără TVA, durata de execuție fiind de 20 de luni.

Poate după alegerile locale din toamnă, în Consiliul local de la Câmpina vor veni și oameni cu viziune asupra dezvoltării orașului, nu oameni aleși prin voturi mituite cu combustibil, nu oameni ce au votat la comandă de frica pierderii locului de muncă, și vom avea parte și aici de asemenea anunțuri. Altminteri…

Poate fi de interes și: https://www.campinaph.ro/2023/12/bomba-la-campina-urmeaza-si-la-comarnic.html

1 Comment

  1. Adrian says:

    Pai toti oamenii astia sunt platiti de Anastasescu Imparat, nu? Ca lui nu-i convine sa se faca nimic in Campina – decat daca hotaraste el. Sa hotarasca la el la business, si daca vrea cu orasul, sa candideze la primarie oficial, sa vedem daca si cine-l voteaza👻 Pana atunci, s-o lasa jos.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *