Social

O femeie lovită pe o trecere de pietoni la Câmpina

Pe bulevardul Bălcescu din Câmpina a avut loc luni dimineață un accident de circulație care ar fi putut avea urmări dramatice. O femeie de 64 ani a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni, fiind necesară transportarea acesteia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe rețelele de socializare, dar și în mediul online a apărut imediat discuția privind proiectul care include parcarea subterană, pasajul subteran, un pasaj pietonal subteran și centrul civic de la suprafață, investiții cu fonduri europene. Probabil că o idee foarte bună ar fi ca toate trecerile de pietoni să fie transformate în pasaje pietonale subterane nu numai la Câmpina, ci în întreaga țară pentru evitarea tragediilor.
Prin toate proiectele de dezvoltare și modernizare a zonei centrale se urmărește și o delimitare a traficului rutier de cel pietonal, cu impact direct și imediat asupra reducerii numărului de accidente. În toată zona centrală nu va mai exista posibilitatea ca un pieton să fie lovit de o mașină! Cine nu-și dorește o asemenea siguranță a câmpinenilor?!
Este evident, chiar dacă pasajul nu include bulevardul Bălcescu, existența unui sistem de fluidizare a traficului rutier, care se realizează prin pasajul subteran și toate celelalte măsuri conexe, contribuie la diminuarea semnificativă a numărului de accidente rutiere, cu impact direct asupra sănătății câmpinenilor.

Te-ar putea interesa și: https://www.campinaph.ro/2024/01/ar-trebui-sa-le-fie-rusine.html

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *