Politica

”Nu mai fiți așa de flegmatic!”

”Nu mai fiți așa de flegmatic ca președinte de ședință!”, i-a spus consilierul Viorica Vane (USR) președintelui de ședință, Andrei Duran (PSD), la ședința la care s-a discutat bugetul local al Municipiului Câmpina, luni, 12 februarie 2024.

Spusele Vioricăi Vane sintetizează cel mai bine întreaga atitudine pe care a avut-o Andrei Duran (PSD), în timpul ședinței pe care a prezidat-o, că așa i-a venit rândul, nu că ar avea vreun merit. De altfel, în imaginile video se poate vedea foarte clar atitudinea, ca să nu spunem de-a dreptul gesturile obscene, pe care Duran a avut-o și în alte ședințe de Consiliu Local. Dincolo de întreaga discuție, mult sub nivelul unei ședințe de o asemenea însemnătate, Andrei Duran a oferit o demonstrație… vă lăsăm pe dumneavoastră să apreciați în ce domeniu.

În plus, a mințit cu nonșalanță, așa cum a mai făcut-o și cum probabil o va mai face atâta vreme cât i se va permite acest lucru. Astfel, nici mai mult nici mai puțin, Duran a spus cu subiect și predicat că el a votat proiectele cu fonduri europene aduse de primarul Alin Moldoveanu. Mai întâi, nu prea a fost pe la ședințele Consiliului Local ca să le poată vota, fiind un adevărat campion al absențelor. Mai mult, chiar în aceeași ședință, Duran nu a votat în favoarea aprobării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană, un document esențial care cuprinde cam tot ce se referă la dezvoltarea Câmpinei și care este realizată tot pe fonduri europene. La fel nu a votat bugetul local, unde sunt prinse toate proiectele cu fonduri europene, ca și ceilalți consilieri PSD prezenți la ședință. Dar asupra acestui subiect vom mai avea ocazia să revenim.
Ce ar mai fi de spus?! S-a văzut la ședință, atunci când s-a discutat bugetul, că Duran (PSD), viceprimarul Dumitrache (USR), consilierii Davidescu (Pro România), Ene și Sabo (ambii PMP) nu au votat în favoarea bugetului, acționând la comandă!
Această atitudine de vasal umil a cam umplut paharul unora, sursele noastre spunând că a fost scandal mare în PSD, fiind cel puțin o voce care a început să se ridice împotriva stăpânirii, spre disperarea unora!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *