Administratie publica

”Șapte dintr-o lovitură” împotriva Sălii Sporturilor

Odată cu bugetul local al Câmpinei, în aceeași ședință a Consiliului local, au mai fost discutate și aprobate alte proiecte, unul dintre acestea referindu-se la aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului ”Sala Sporturilor Municipiul Câmpina”.

Demonstrând încă o dată că mint și manipulează, la numai câteva minute după ce se bătuseră cu pumnii în piept că ei votează proiectele de dezvoltare a Câmpinei, consilierii Andrei Duran, Livia Lupu, Horațiu Zăgan (toți PSD), Aron Sabo, Bogdan Ene (PMP), Liviu Davidescu (Pro România) și viceprimarul Liviu Dumitrache (USR) nu au votat în favoarea proiectului, etapă obligatorie în obținerea fondurilor necesare pentru Sala Sporturilor. Cei șapte nu au oferit nicio explicație dar au devenit foarte agitați în momentul în care Liviu Briciu (POL) le-a spus: ”Iată demonstrația! Nici acum nu votați un proiect cu fonduri extrabugetare, un proiect care vizează dezvoltarea orașului!”
La fel ca în aproape toate celelalte situații atunci când este vorba de proiecte cu fonduri europene sau fonduri extrabugetare, acești consilieri sunt împotriva proiectelor, deci, sunt împotriva dezvoltării orașului, împotriva atragerii de fonduri extrabugetare!

Te-ar putea interesa și: https://www.campinaph.ro/2024/02/nu-mai-fiti-asa-de-flegmatic.html

1 Comment

  1. Ion says:

    Sa nu mai votam cu acești indivizi și cu partidele din care fac parte.
    Afara din politica acești Gică contra! Ne vaitam ca dl primar nu a făcut nimic! Pai cu cine sa facă. Dacă aceste persoane sunt contra lui și contra campinenilir! Rușine tovarășilor Gigei contra.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *