Actualitate

Mai multe orașe europene din România renunță la traficul rutier prin centru. La Câmpina nu vor unii!

După Oradea, care este un veritabil oraș campion al pasajelor subterane și înființării de spații pietonale, mai multe orașe din România, cu oameni deschiși către nou, către modernitate, către europenism, au început deja proiecte de transformare a centrului civic în spațiu pietonal, cu limitarea până la excludere a traficului rutier. Se întâmplă la Buzău, Cluj-Napoca, iar mai nou de Iași, Brașov și lista ar putea continua.

Pe această hartă a orașelor europene din România ar putea intra și Câmpina. Spre deosebire de orașele enumerate mai sus, unii dintre cei care decid în Câmpina au un stăpân. În plus, la Câmpina se aruncă sume uriașe pentru minciuni, dezinformare, manipulare. Se mizează pe inducerea fricii în rândul oamenilor, în ideea de a-i putea domina și manipula prin teroare. Printre temele lor predilecte la proiectele care ar pune Câmpina pe harta celor mai moderne orașe din România se numără: minciuna că se vor prăbuși blocurile, manipularea și dorința bolnavă de a crea panică și de a speria lumea. Apoi, au zis că vor dura lucrările mai întâi zece ani, apoi opt ani. S-au încurcat în propriile minciuni că nici ei nu mai știu! Nu vor parcare subterană, nu vor pasaj subteran, nu vor un centru civic occidental prin proiectul de regenerare urbană, nu vor diminuarea poluării, nu vor dezvoltarea Câmpinei, nu vor proiecte cu fonduri europene! Nu vor nimic! Vor doar ținerea populației în teroare și frică!

Mai mult de atât, candidatul PSD și-a asumat printr-un angajament scris că va bloca acest proiect cu fonduri europene, blocându-se automat toate proiectele cu fonduri europene din toate domeniile și aruncând Câmpina cel puțin câteva zeci de ani în urmă!
https://www.campinaph.ro/2024/02/autodenunt-catastrofa-pentru-campina.html
Același PSD al cărui candidat la nivel județean a anunțat că va iniția un proiect pentru un nou centru civic în capitala județului.
https://www.campinaph.ro/2024/01/soc-in-prahova-virgiliu-nanu-prefect-si-presedinte-psd-prahova-vrea-centru-civic-in-centrul-ploiestiului.html
Deci, peste tot se vrea, se poate, este benefic, numai la Câmpina nu!

Te-ar putea interesa și: https://www.campinaph.ro/2024/01/gasca-vasala-vrea-sa-stagneze-campina-oradea-merge-mai-departe.html

2 Comments

  1. Alt Nistor says:

    Asa e cand esti sluga! Si faci doar ce iti spune stapanul, chiar daca nici tu nu crezi! O haita de obedienti… care au asasinat viitorul Campinei!

  2. Lory says:

    Despre cine vorbim? Despre consilierii campioni ai absentelor si cu zero proiecte?! Asta sunt ei: ZERO!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *