Actualitate

Societatea Neptun a lui Mihai Anastasescu are microhidrocentrală pe rețeaua de apă potabilă a Câmpinei! Curentul îl plătesc câmpinenii, posibilele bacteriile generate de turbine le înghit câmpinenii, societatea respectivă doar… încasează!

Urmăriți în materialul video cum a ajuns societatea Neptun a lui Mihai Anastasescu să aibă o microhidrocentrală pe rețeaua de apă potabilă a municipiului Câmpina, cum plătesc câmpinenii curentul, cum înghit câmpinenii posibilele bacterii generate de turbine și cum societatea Neptun doar încasează bani!

Vom reveni cu amănunte din ședința Consiliului local de la 27 martie, să vedeți cum consilierii PSD Livia Lupu și Andrei Duran țineau partea societății (gen ”plătește pe ultimii trei ani”) sau ieșeau afară din ședință, probabil primeau telefoane de la președintele PSD Câmpina, executorul Mușat, sau de la fostul președinte PSD Câmpina, Ion Dragomir, fost viceprimar, actual administrator al SC Neptun.
(Fotografie preluată de pe pagina de facebook a președintelui PSD Prahova Virgiliu Nanu)

Te-ar putea interesa și: https://www.campinaph.ro/2024/01/cine-creeaza-panica-in-campina-in-problema-apei-de-ce-doar-la-campina.html

3 Comments

  1. Olguta says:

    Sa dea banii inapoi!

  2. Marius says:

    Uitati va pe raul Doftana! E un adevarat dezastru ecologic! Din aceeasi cauza: vrea Anastasescu ca tot ce misca sa treaca prin buzunarul lui!

  3. Țache says:

    După ce se fac de râs,semnând hârtii expediate subtil,Mogulul,șeful orasului ia o goarna și strigă PENALII.Bine că i a susținut pe imaculați Dragomir și Tiseanu.Mai țineți minte bălăcăreală dintre Albu și Dragomir,sau sifonarea dintre Dragomir și Tiseanu pe la DNA.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *