Actualitate

Șoc și groază pentru cultura din Câmpina!

Vi-l mai amintiți pe Dan Mușat, președintele pesediștilor din Câmpina, care s-a remarcat prin atitudinea de măscărici la una din ședințele Consiliului local Câmpina? Liderul PSD Câmpina lovește din nou și anunță ceva incredibil: va distruge sala de spectacole de la Casa Tineretului!

Pare greu de crezut, dar totuși a spus-o Mușat cu gura lui, cu subiect și predicat, semănând panica în rândul tinerilor care folosesc acum sala de spectacole de la Casa Tineretului, care – în sfârșit – a fost renovată după 40 ani! Cum să distrugi o sală de spectacole care arată superb ca să faci un loc de joacă pentru copii pe timpul iernii, în condițiile în care sunt foarte multe locații în Câmpina unde se pot face investiții de acest gen?! Cum să spui că două săli de spectacole în Câmpina sunt prea multe?!
Mai mult de atât, Mușat recunoaște că primarul Alin Moldoveanu a adus cele mai multe sponsorizări, dar vrea să distrugă tot și va începe cu sala de spectacole de la Casa Tineretului!
În ultimii trei ani, în Câmpina au fost cele mai multe spectacole, cele mai multe piese de teatru, cele mai multe stand-up-uri, cele mai multe programe culturale europene pentru tineret, cele mai multe acțiuni, încununate de un festival fără precedent, cu toate acestea, Mușat crede că sala de spectacole a Casei Tineretului trebuie distrusă!

Candidatul PSD la funcția de primar este Irina Nistor, cea care se află și pe aceeași listă pentru Consiliul local cu Mușat. Fiind președintele PSD și candidat pentru Consiliul local, sigur că Mușat face publică o inițiativă asumată de tot partidul pe care-l conduce. Deci, pe cale de consecință, fără să spună, încă, și Irina Nistor dorește sau măcar este de acord cu distrugerea sălii de spectacole de la Casa Tineretului! Cei doi, alături de PSD, îl susțin la conducerea Consiliului județean pe Virgil Nanu. Deci, sigur că și Nanu este de acord cu distrugerea sălii de la Casa Tineretului!
Nu-i lăsați să ucidă cultura și activitățile pentru tineret!
(Video preluat de pe campineanul.ro)

Te-ar putea interesa și: https://www.campinaph.ro/2024/03/minciuni-minciuni-minciuni.html

7 Comments

 1. Costel says:

  Ce poti sa te astepti de la unul ca Musat, de la PSD in general?!

 2. Corina says:

  Domnule Musat, nu se face deranj sa daramam sala de la casa tineretului? si apropo de ce spuneati la pasaj, stiti exat cat vor dura lucrarile?

 3. Vasile says:

  Sa faceti ceva, sa veniti cu un proiect pentru Campina, nu sunteti in stare!!! Doar a demolati!!! Rusine sa va fie!

 4. Diss says:

  Mizerabilii!!!! Nu uitati ca doamna Lupu a zis ca oricum cultura nu aduce profit!!! Cine se aseamana se aduna!

 5. Isabela says:

  Ferească Dumnezeu !!!!! Cat de imbecil poți să fii să ți treacă așa ceva prin cap ??????? Tot PSDul sunteți niște oridinari nenorociți care doriți să distrugeți tot în jurul vostru !!!! Marș la șeful care vă dictează fiecare mișcare !!!!!!

 6. Mihaela says:

  Nu e din capul lui Musat, e directiva de la Anastasescu, cel care vrea sa distruga tot in Campina!

 7. Lory says:

  E pe principiul pe care functioneaza Anastasescu si toate slugile lui: ce nu e al meu sau facut de mine, trebuie distrus! Duceti-va, ba! Gata, vremea voastra a apus!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *