Politica

Partidul care dă becuri și funduri din lemn pentru a strânge semnături!

Prin Câmpina din ușă în ușă, din casă în casă, umblă niște indivizi, care în numele Partidului Câmpina Curată oferă oamenilor becuri și funduri din lemn pentru a strânge semnături pentru candidații la alegerile din 9 iunie.

Mulți oameni ne-au contactat arătându-se revoltați de o astfel de practică, pe care mulți nu s-au sfiit s-o considere mită electorală! Cu două becuri și un fund, reprezentanții acestei formațiuni politice încearcă să mai strângă câteva semnături pentru a se lăuda apoi cu numărul lor în încercarea de a manipula opinia publică.

Te ar putea interesa: https://www.campinaph.ro/2024/03/sondajul-de-opinie-pretext-de-manipulare-minciuna-si-acces-la-datele-campinenilor.html

4 Comments

  1. Ioana says:

    PCC (partidul Comunist din Campina) doar cu mita poate atrage pe cineva!

  2. Pavel says:

    Nu ei erau cei care se vaitau de mama focului ca dau altii mita electorala?! Ba chiar au aununta la un moment dat ca cine denunta o astfel de oractica primeste 3.000 lei?! Cata ipocrizie!

  3. Mocanu says:

    Partidul Campina Cur (asa cum arata prescurtat pe facebook la postarile lor sponsorizate, ce putea sa dea altceva decat funduri!!!

  4. Tache says:

    Las că pe 9 iunie la trustul Neptun va fi moment de reculegere,luați o mașină și o portavoce și puneți în boxe Cassă Loco-Ce bine in pare că ai luat țeapă,prima oprire str Bogdan Vasile la mogul apoi Bobâlna Neptun.si unitățile partenere

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *