Politica

Zvonurile legate de posibila plecare a lui Florin Anghel din PDL au ajuns şi la urechile primarului Horia Tiseanu

Anghel si Tiseanu nou 1Sunt cel puţin patru luni de când se tot aude prin mediul politic şi administrativ local cum că Florin Anghel şi echipa cu care a venit la PDL (de la PNDC) ar negocia cu alte partide. În special cu Partidul Conservator, mai exact cu… Dan Voiculescu. Deşi pare greu de crezut că Anghel ar mai putea avea vreo tangenţă cu Voiculescu după scandalul de la congresul PC din ianuarie 2008, timpul a demonstrat că în politica românească e posibil orice. Mai ales o împăcare pe… bani şi interese grele. 
Astăzi, în conferinţa de presă care a avut loc la sediul PDL, preşedintele organizaţiei locale, primarul Horia Tiseanu, ne-a confirmat că aceste zvonuri au ajuns şi la urechile lui. Şi chiar a avut o discuţie cu Anghel pe această temă. „Florin Anghel mi-a răspuns că nu se pune problema să plece din PDL la alt partid şi eu îl cred”, ne-a precizat Horia Tiseanu.
Acum, rămâne să vedem dacă zvonurile se adeveresc ori ba. Şi timp mult n-a mai rămas…

3 Comments

  1. CAMPINEANU says:

    Mereu l-a crezut, s-au si balacarit…

  2. andrei says:

    Cine il mai poate crede pe Anghel?
    Un netrebnic la fel ca toti PDL-istii

  3. Nicusor says:

    Anghel e un nimeni,nici macar nu se preface ca lucreaza,n-am vazut om mai ……,dar ce sa-i faci,a fost un profitor toata viata.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *