Administratie publica

Secţia de Balneo-Fizioterapie de la Poiana se mută în locul Bolilor Infecţioase

Reprezentanţii Primăriei Câmpina spun că acest lucru se va întâmpla în maximum două luni. Secţia de Balneo-Fizioterapie, singura care mai funcţionează la spitalul din Poiana Câmpina, se va muta în imobilul de pe Strada Vasile Alecsandri, acolo unde a fost Secţia de Boli Infecţioase, desfiinţată în vara acestui an. În şedinţa de ieri a Consiliului Local Câmpina, la rectificarea bugetară, a fost aprobată alocarea sumei de 300.000 lei pentru amenajarea spaţiului din Strada Vasile Alecsandri. Balneo-Fizioterapia se va muta aici după finalizarea lucrărilor.

2 Comments

  1. anonim says:

    INFORMARE CORECTA : Sectia de recuperare a profesorului mehedinti nu a fost niciodata sectie a Spitalului Municipal Campina. In locatia unde a functionat sectia de boli infectioase se va muta sectia de balneofizioterapie a spitalului.

  2. admin says:

    Informaţia eronată a… rezultat din şedinţa Consiliului Local, unde s-a vorbit despre Secţia de recuperare şi fizioterapie. Chiar şi în proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetară se menţionează transferarea Secţiei de recuperare medicală şi fizioterapie şi nu Balneo-Fizioterapie. De aici şi o oarecare derută. În plus, a fost menţionat numele profesorului Mehedinţi la această discuţie. Dar dvs. aveţi dreptate şi am făcut cuvenita rectificare. Mulţumim.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *