Politica

Firma Fibec, a deputatului Florin Anghel, a încasat peste 50 milioane lei din contractele cu diverse primării

Florin AnghelFibec SA Câmpina a derulat, în ultimii trei ani, 11 contracte cu diverse primării, majoritatea din judeţul Prahova, pentru executarea unor lucrări pe domeniul public. Valoarea totală a acestor contracte depăşeşte 50,66 milioane de lei, după cum reiese din declaraţia de interese a deputatului Florin Anghel, publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor la sfârşitul anului trecut. Potrivit documentului, toate contractele au fost obţinute prin licitaţie. 
Astfel, Fibec SA a realizat sistemul de alimentare cu apă în comuna Tomşani; reţeaua de apă potabilă de la Floreşti (Cap Roşu); modernizarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă din satul Teşila, comuna Valea Doftanei; modernizarea şi extinderea reţelei de distribuţie a apei în satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei; staţia de epurare şi extinderea reţelei de canalizare în comuna Brebu; extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă în comuna Secăria.
În alte judeţe, Fibec a executat sistemul de alimentare cu apă în două dintre satele comunei Corbiţa (Vrancea), staţia de epurare şi sistemul de canalizare din comuna Produleşti (Dâmboviţa), reţele de canalizare, staţii de epurare şi modernizare drumuri locale în comuna I.L. Caragiale (Dâmboviţa), sistem de canalizare şi modernizare reţele stradale în comuna Topolog (Tulcea), extinderea şi reabilitarea reţelei de distribuţie a apei, sistemul de canalizare şi staţii de pompare a apei uzate în aglomerarea Urziceni (Călăraşi). 
În declaraţia de interese, Florin Anghel menţionează că el nu deţine acţiuni la Fibec SA, din structura acţionariatului acestei societăţi făcând parte soţia sa.

4 Comments

  1. CAMPINEANU says:

    Unde o fi avand cabinetul parlamentar deputatul campinean Serghei ANGHEL, caci de afacerile lui ne-am lamurit ?!? S-or fi lamurit si campinenii ce partid au votat si pe cine ?!? Sa traiasca unii f. bine !

  2. Tudor says:

    Fibec e o firma importanta si serioasa, nu contest asta, dar nu pot sa nu constat culoarea portocalie a primarilor din localitatile unde scrieti ca a facut lucrari. In afara de Floresti unde e primar PNL (care are anumite relatii cu Anghel) in rest sint primari PD, chiar ff apropiati de Anghel. Eu nu zic ca nu era bogat cind a intrat in politica, dar acum e si mai bogat datorita politicii. Cred ca recunoaste si singur.

  3. Daniela says:

    nu cred ca exista parlametar in tara asta care sa nu traga sfori ptr firmele sale, o fac si consilierii locali, stiti bine, dar un ditamai deputatul cunoscut de toata lumea si uns cu toate alifiile?!

  4. CAMPINEANU says:

    DANIELA, „DITAMAI DEPUTATUL”ESTE CUNOSCUT NUMAI DE LUMEA INTERLOPA, CETATENII DE RAND DOAR L-AU VOTAT ! BANII ALOCATI CABINETULUI PARLAMENTAR UNDE S-OR FI DUCAND ?!?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *