Administratie publica

La Câmpina se vor elibera paşapoarte biometrice

Consilierii câmpineni vor aproba, în şedinţa de mâine, un proiect de hotărâre care prevede darea în administrarea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Prahova a unui spaţiu în incinta Direcţiei Economice. Potrivit primarului Horia Tiseanu, în acest spaţiu (situat la parterul imobilului de pe Calea Doftanei) va funcţiona un punct de lucru pentru preluarea datelor şi eliberarea paşapoartelor biometrice pentru câmpineni şi locuitorii comunelor limitrofe. Spaţiul respectiv are 21,5 mp şi va fi recompartimentat astfel încât să exite un hol de primire şi una sau două camere. După amenajarea spaţiului şi aducerea aparaturii aferente, punctul de preluare a datelor şi eliberare de paşapoarte de la Câmpina îşi va începe activitatea, cel mai probabil în luna aprilie. Vor veni angajaţi de la Serviciul de Paşapoarte din Ploieşti, o zi pe săptămână (marţea), vor prelua datele de la solicitanţi, iar ulterior vor elibera paşapoartele.

6 Comments

 1. Mihai Budulacu says:

  Grozava initiativa ! Era cazul…

 2. Anonim says:

  Bravo. Excelent. Numai de bine pentru această măsură. Cineva se gândește și la noi. Nu mai trebuie să luăm liber de la servici, să ne cărăm cu copii după noi,…….. și acolo să ne zică că nu avem ștampilă pe timbru. Încă o dată: bravo!

 3. mișu says:

  Când vrem se poate orice….

 4. Valeriu says:

  bine ca mai aud si vesti bune…

 5. marius says:

  Super idee!bravo domnule Primar,initiativa si demersurile dumneavoastra au dat roade.Va urez succes in tot ceea ce intreprindeti!Succes in alegeri! Sunt convins ca o sa-l bateti „mar „pe Guran si poate ii scoateti politica din cap.

 6. Virgil says:

  Chiar ca, buna treaba asta!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *