Politica

ACL Câmpina, despre victoria lui Iohannis şi partea mai puţin văzută a campaniei electorale

ACL Campina 1ACL Câmpina a organizat ieri o conferinţă de presă în cadrul căreia cei doi co-preşedinţi, Horia Tiseanu şi Dragomir Enache, au transmis mesaje de mulţumire electoratului câmpinean care l-a votat pe Klaus Iohannis, devenit acum „primul preşedinte liberal din istoria României”. În Câmpina, Iohannis a câştigat în toate cele 23 de secţii de vot, obţinând 58,01% din sufragiile alegătorilor. Iar la nivelul Colegiului 2, din care face parte şi municipiul Câmpina, Klaus Iohannis a obţinut 57,10% din voturi. „Este o performanţă extraordinară atât pentru Câmpina, cât şi pentru Colegiul 2, având în vedere concurenţa pe care am avut-o în PSD şi acoliţii săi. Este regretabil cum au înţeles unii să se comporte la aceste alegeri, unde banii au circulat printre o parte a alegătorilor şi, din câte se pare, s-a plătit cu 50 lei votul. Noi am sesizat Poliţia Municipală, care, însă, a închis rapid dosarul pe motiv că nu există fapta”, a declarat preşedintele PDL Câmpina şi co-preşedinte ACL, Horia Tiseanu.
ACL Campina 2
Despre partea mai puţin văzută şi cunoscută a campaniei electorale a vorbit Teodor Tiseanu, preşedintele Organizaţiei de Tineret şi unul dintre coordonatorii campaniei ACL în municipiu. Acesta a spus că, practic, a existat o „alergătură continuă între echipele noastre, ale ACL şi cele ale PSD şi acoliţi, în special aşa-numitul PLR, care în realitate nici nu există”.
„În condiţiile în care poliţia nu şi-a făcut datoria aşa cum ar fi trebuit, nici cea Municipală, nici cea Locală, am format noi patrule pentru a împiedica echipele PSD şi PLR să distribuie în Câmpina flyere mincinoase. Adversarii noştri şi-au cheltuit banii degeaba, pentru că nu au reuşit să împartă materiale mincinoase şi denigratoare în rândul câmpinenilor!”, a afirmat Teodor Tiseanu.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis a obţinut la Câmpina 6.453 voturi. În cel de-al doilea tur de scrutin, Iohannis a avut 12.564 voturi, aproape dublu faţă de turul I. Întrebat de unde crede că provin cele câteva mii de voturi în plus ale candidatului ACL, Horia Tiseanu a explicat în felul următor: o parte provine de la votanţii Elenei Udrea şi Monicăi Macovei (care în primul tur au obţinut, cumulat, aproximativ 2.400 de voturi); o altă parte, ceva mai mică, desigur, ar proveni de la unii dintre votanţii lui Călin Popescu Tăriceanu şi Teodor Meleşcanu, care nu şi-ar da niciodată votul unui candidat PSD; alte voturi ar proveni de la nehotărâţii din primul tur, convinşi acum de campania „door to door”, făcută de ACL înaintea turului al doilea, iar alte voturi se datorează, în mod cert, trendului naţional.

12 Comments

 1. omg says:

  Ce-ai ma frate, noroc cu patrulele cetatenesti formate de ACL Campina, ca altfel nu stiu daca mai iesea Iohannis, sau daca voturile campinenilor ar fi fost la fel.

  Inca o data: nu aveti NICIUN MERIT pentru rezultat…din contra, singura urma de tristete dupa aceste alegeri e legata de faptul ca niste provinciali cu pretentii de filosofi isi vor atribui, in fiecare comuna, oras, municipiu, judet, victoria care, de fapt, nu a fost a lor.

  Ma amuza faptul ca, in schizofrenia si orbirea temporara pe care o traiti, voi chiar credeti ca lumea l-a votat pe Iohannis datorita voua… ceea ce va va aduce sfarsitul politic.

  Ma asteptam ca macar unii dintre voi sa fi inteles mesajul electoratului – ne-am saturat de astfel de politica, cu asumari de merite aiurea si cu fuga de raspundere.

 2. Noni Vochin says:

  Esti curajos amice. Cred a din cauza asta iti este rusine sa ai responsabilitatea numelui pentru prostiilor debitate.

 3. constantin andrei says:

  Chiar nu intelegeti ca aparitia celor din asa zisa clasa politica strica bucuria celor ce au votat pentru NORMALITATE .Ordinul lui PONTA de a tacea este de NORMALITATE .Nu subestimati inamicul sunt inca multi chiar daca tace si a inchis pt. curatenie ,se vor reface folosind chiar modelul ales de cei tineri adica KLAUS.
  Aveti o mare sansa de schimbare de mentalitate de a urma modelul ales.O gluma acceptata de Klaus ;de ce pune paine in ciorba ? SA NU DESCHIDA GURA DE 2 ORI.Asa sa faceti si voi ,mai putina trancaneala publica e de ajuns TV-ul.Chiar credeti ca ne intereseaza detalii de genul ;cine a pus rahat pe clanta? DIASPORA SI PARTIDUL FACEBOOK a votat pt KLAUS ca om nu pt clasa politica.Pare un exemplu de NORMALITATE dupa atata amar de timp .Vorbeste putin ,simplu si doreste sa faca multe „nefacute” si trebuie ajutat nu doar sa se profite de prezenta lui.Cu timpul se va pierde si acest avantaj si revine inamicul chiar daca DNA-ul face ordine in curtea lui ,asta ajuta partidul sa se curete de hoti.Sa fii mereu vizibil in spatiul public enerveaza poporul se pare ,asta e una din marile greseli ale lui PONTA,incepand cu lansarea CEAUSISTA si acceptand in lacrimi pierderea.VOTANTUL nu doarme si incercati sa intelegeti ca se naste o alta masa de VOTANTI ce vor locuri de munca in tara lor satui de asuprirea vestica de dispret si trancaneala seaca.Vrem nu vrem se inlocuieste o patura de semianalfabeti exploatata de PSD cu sacosa in mana acceptind orice de la un chibrit la umbrela cu o patura de tineri INTELIGENTI ce au si ei dreptul la munca si viata.Nu observati ca suntem pe locul doi la agricultura cat si la produs SOFTWARE pt piata europeana?Si inamicul va analiza si va folosi acelasi segment ce vine din urma si a produs SURPRIZA ,iar acest SEGMENT nu are scrupule sau sentimente si va vota cu cel mai pragmatic pt ca este INTELIGENT si are dreptul la NORMALITATE , DECENTA si RESPECT.
  Un lucru bun de altfel, CACARAU se retrage lasand locul celor tineri ,nu ati observat ca IOHANIS nu s-a afisat prea mult cu dinozaurul BLAGA ce plictiseste si oboseste prin aparitie? E mult de lucru pana se ajunge la LUCRUL BINE FACUT.

 4. george says:

  La voi cel mai mult a muncit in aceasta campanie d-l Telegescu. Vad ca nu spuneti nimic,ce nerecunoscatori sunteti !!

 5. alt gore says:

  Cine e Telegescu?

 6. dan says:

  Daca nu il lauda nimeni pe Telegescu, isi pune postacii de serviciu sa ii ridice ode. Chiar ca nu ati priceput nimic din acest vot.

 7. Telegescu Daniel says:

  Deoarece nu se face referire in acest material la persoana mea va informez pe aceasta cale ca nu am avut un merit mai mare sau mai mic decat colegii mei care au muncit in aceiasi masura .Iar referitor la:comentariul lui al gore daca nu stii cine sunt este bine persoana mea este una din milioanele de alegatori si sustinatori al lui Klaus Iohannis si doar atat,pentru George iti multumesc pentru apreciere dar nu este cazul repet am muncit in aceiasi masura impreuna cu echipa de campanie.Pentru cei care mai doresc sa comenteze ii rog sa se opreasca inclusiv pe administratorul sitului care este in masura sa opreasca astfel de comentarii fie ele si de bine nu imi doresc o astfel de campanie mai ales ca dati drumul doar la unele comentarii.Va multumesc dar nu am nevoie de astfel de comentarii!

 8. Eu says:

  Mircea Rosca , colegul din ACL cu care defilau in oras este in arest pentru coruptie , se tace malc , inclusiv pe unele ziare locale , Romania lucrului cum ??????

 9. omg says:

  @Noni Vochin: „rusine de repsonsabilitate”, in cazul in care e o constructie acceptabila in lb. romana, au doar cei din clasa politica, inclusiv cei din materialul prezentat. Dar da, nu-mi dau numele tocmai pentru a putea ataca tot ce mi se pare injust… si voi continua sa o fac, exact la fel, chit ca te deranjeaza pe tine sau nu. Si nu suntem amici, cred.

  @Toata Lumea: haideti sa ne oprim din comentarii, il deranjam pe dl. Telegescu

 10. Elvis Arghir says:

  Din cate stiu eu, toata lumea a facut campanie lui Iohannis, si aici ma refer la Ponta , mama lui Gigi Becali , Vadim, Diaconescu ,etc. . Cei mai multi involuntar ….

 11. omg says:

  absolut corect. nu a fost meritul nimanui, a fost rezultatul degradarii societatii si a valorilor morale. Romanii sunt disperati dupa ceva mai bun, iar in KI (NU in tiseanu, cord, papuc, blaga sau mai stiu ce „politruci”) exista o farama de speranta.

 12. Andy says:

  Pe Iohannis l-au scos presedinte in primul rand tinerii, apoi diaspora si d-abia dupa partidele PNL si PDL. Din toate declaratiile am remarcat-o pe cea a lui Teodor, care are dreptate, scurt si la obiect.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *