Social

O femeie din Câmpina şi-a pierdut viaţa sub roţile unui camion de mare tonaj

Accident biciclistaUn accident cumplit s-a produs în această dimineaţă, în Câmpina, în zona Răcitor. O femeie a ajuns sub roţile unui camion de mare tonaj şi a murit pe loc. Este vorba despre o câmpineancă în vârstă de aproximativ 50 de ani, care se deplasa cu o bicicletă. Potrivit datelor furnizate de şeful Biroului Poliţie Rutieră din cadrul Poliţiei Municipale Câmpina, Cornel Dăncescu, din primele date reiese că atât camionul, cât şi biciclista veneau pe Calea Doftanei, dinspre rafinărie. Au oprit la semafor, apoi au făcut dreapta, spre Strada B.P. Hasdeu. Pentru câteva minute, au circulat paralel, pentru ca apoi, brusc, femeia să vireze la stânga. A intrat direct sub roţile maşinii de mare tonaj. Nu a avut nici o şansă. Victima nu avea nici un act de identitate asupra sa, însă câţiva trecători au recunoscut-o şi le-au spus poliţiştilor că se numeşte Rodica M. şi locuieşte pe Strada Tudor Vladimirescu. „Urmează să aflăm cu exactitate identitatea victimei, să continuăm cercetările şi să stabilim cine poartă vinovăţia în acest caz. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Este primul accident rutier mortal care se produce în Câmpina în acest an”, ne-a declarat comisarul şef Cornel Dăncescu.

5 Comments

 1. rodica says:

  din pacate o cunosteam pe ELENA MARICA era nasa mea. ce spun mare tragedie, poate asa avrut dumnezeu. Sa chinuit toata viata sa duca o viata buna baiatul ei care la crescut singura sa despartit de sotul ei de mult Aplecat in italia sa-i fac o situatie buna si acum sa intamplat asata. Fi tare valy de la fina rodica

 2. anonim says:

  era o femeie care nu inteleg de ce Dumnezeu a ales sa moara,nici ea nu merita soarta asta nici cel ce a ramas,fiul ei,ma gandesc in fiecare clipa de ce s’a intamplat asa de ce peste ei s’a abatut necazul asta,peste ei care nu meritau deloc.e atat de greu,e ceva ce este atat de greu de imaginat in sufletul lui,nu merita asa ceva,nu trebuia sa se intample.nu conteaza cine e de vina,vina nu o are nimeni,asa a ales Dumnezue,dar e greu,e foarte greu pt el.era cea mai importanta fiinta din viata lui,era singurul lui sprijin,pt el,era totul,era tot ce insemna viata.nu imi doresc decat ca intr’o zi sa treaca peste asta si sa inteleaga ca asta e viata,merge inainte cu sau fara cei pe care ii iubim, egreu,stiu,dar se poate mai tarziu sau mai devreme….

 3. Georgica says:

  Dupa imaginea care este postata ,nu vad unde a facut femeia la stanga ca de fapt camionul este cel care a facut la dreapta ,ceea ce inseamna ca femeia ori era in linie dreapta si soferul camionului care dubla banda nu sa asigurat cand a facut la stanga ori femeia sa dezechilibrat de pe bicicleta si a ajuns sub rotiile camionuli.
  Concluzie esta ca soferul ar fi trebuit sa se asigure cand a schimbat directia de mers mai ales ca erau opriti la semafor dupa cate se aude,foarte repede politia rutiera trag concluzii fara a cerceta cazurile,dar intodeauna mortul este vinovat.
  Alt exemplu,de cercetare a cauzelor unor accidente superficial este accidentul produs de catre tractorul inmatriculat pe firma Floricon care avea o remorca si in ea erau lucratori ,sa intamplat in zona zorile cum cobori panta spre zorile cand vii de la Campina,nici acolo nu este clar daca a ffost vina soferului sau autovehiculul nu indeplinea standardele de securitate si siguranta stiind faptul ca aceasta societate are in dotare un parc auto subrezit si cu auto luate la mana a doua de prin Europa.
  Asa ca oameni buni cercetati inauinte de a da o rezolutie indiferent de zicala ca mortul este de vina,aceste societati scot profit de pe urma campinenilor si ne pun viata in pericol prin scoaterea rablelor pe sosea fara un control amanuntit.

 4. RALUCA says:

  Pe decedata o chema RODICA MARICA. Eram vecine de scara de sapte ani.
  O femeie care s-a zbatut si a muncit mult ca sa ii fie mai bine ei si baiatului ei.
  Pacat de ea, de veselia ei si de toata viata ei.
  Sa ii fie tarana usoara.
  Dumnezeu sa o odihneasca .
  Dumnezeu sa ii dea putere baiatului ei.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *