Electoral

Prima sesizare la Biroul Electoral Câmpina – PDL a reclamat că Virgil Guran foloseşte tricolorul pe afişele electorale

Afise GuranOrganizaţia Câmpina a PDL a depus la BEC o sesizare privind încălcarea Legii 67/2004 de către candidatul USL la funcţia de primar al municipiului, Virgil Guran. Mai exact, s-a reclamat faptul că pe afişele lui Virgil Guran apare tricolorul, legea interzicând folosirea însemnelor naţionale în campania electorală. Ca urmare a acestei sesizări, Biroul Electoral de Circumscripţie Câmpina s-a întrunit aseară şi a dat dispoziţie ca, în 24 de ore, USL să ridice toate afişele care includ tricolorul.

În această dimineaţă, USL a depus, la rândul său, o plângere la BEC, în legătură cu decizia de înlăturare a afişelor care conţin tricolorul, solicitând să i se permită aplicarea unei benzi adezive de culoare roşie peste însemnul naţional, iar afişele să rămână acolo unde sunt. Biroul Electoral a admis această solicitare, iar termenul de intrare în legalitate a fost prelungit până mâine dimineaţă, la ora 9.30.

Candidatul USL la funcţia de primar al Câmpinei, Virgil Guran, nu este de acord că s-a încălcat legea în acest caz, dar spune că a decis să se conformeze dipoziţiei BEC. „Consider că PDL se ocupă, aşa cum s-a ocupat întotdeauna, de lucruri mărunte şi de interese personale. În opinia mea, ceea ce era pe afişele şi bannerele mele nu seamănă cu drapelul naţional. Erau culorile USL – roşu de la PSD, galben şi albastru de la PNL. Dar ne conformăm deciziei BEC şi vom lua măsurile care se impun. Totuşi, vreau să vă spun că eu nu o să procedez ca PDL, în această campanie electorală. Eu voi prezenta greşelile făcute de ei, în perioada în care au condus oraşul şi voi prezenta ideile, soluţiile, programele USL pentru când vom conduce noi oraşul. Acestea sunt lucruri importante. Îi las pe cei de la PDL să se ocupe de lucrurile mici, pentru că aceasta este specialitatea lor”, ne-a declarat Virgil Guran.

Sesizare PDL
Plangere USL

12 Comments

  1. Votez Tiseanu. Tu? says:

    Astia de la USL deja au inceput cu magarii. Bravo PDL ca a facut plangerea!

  2. Doar eu says:

    Chiar ca sunt copilarii astea!

  3. Cosuri de gunoi pe muscel says:

    Vrem cosuri de gunoi in zona caselor ANL de pe muscel. Toata lumea arunca gunoiul in spatele bordurilor. Este o zona de recreere, hai ca poate are lumea bun simt si umple cosurile in defavoarea ierbii.

  4. GURAN al nostru Primar says:

    E nevoie sa mai reinprospatam primarul, o schimbare face bine intotdeauna, Tiseanu a avut 2 mandate sa arate ce poate…se putea mai mult, numai in preajma alegerilor isi aduce aminte de locuitorii orasului

  5. Pozitie 2 pe buletinele de vot says:

    Dupa ce dau plase, sepci si alte porcarii Guran si restul, mai se folosesc si de tricolor… Nu respecta legea si vor ca noi sa ii votam? De aceea voi vota Tiseanu!

  6. Pozitie 2 pe buletinele de vot says:

    Doar in preajma alegerilor? Da. Tare:) Hai sa-ti fac un rezumat al mandatului domnului Tiseanu, poate afli ceva nou:
    – Bazin de inot pe fonduri
    – Pasarela pe fonduri
    – Reparat vreo 50 de strazi de la 0
    – Parcuri, Parcari
    – Biserica din Pacuri
    Nu mai continui, ai inteles ideea.

  7. celini says:

    pozitia2:Poate spui si de excursile care le fac cei de la PDL:)

  8. PT says:

    Excursii, plasute, cadoase, toti dau. Pe mine unul nu ma deranjeaza, iau de la toti, in special de la Guran si Dragomir, care nu dau de la ei ca sunt zgarciti:) Dar voi vota tot Tiseanu.

  9. campinean batran says:

    ELVIS ARGHIR CEL MAI POTRIVIT PRIMAR PENTRU CAMPINA.

  10. pro says:

    Pana la urma de ce sa nu incercam si partidul asta verde, e o varianta mai buna oricum.

  11. USL=O mizerie says:

    USL Campina! Numai fosti colaboratori ai securitatii, numai sub-ingineri, numai oameni cu dosarepenale! Rusine! Jos USL !

  12. Guran da tepe says:

    As vota Arghir, daca mi-ar spune ce a facut pentru Campina 4 ani. Chiar sunt curios de raspuns. La fel si cu Marcu, caporalul lui no.1.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *