Social

Un fost profesor de la Şcoala de Poliţie din Câmpina este acuzat de trafic de influenţă. A cerut 75.000 euro unor candidaţi respinşi, promiţându-le includerea pe lista admişilor

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări penale faţă de Ana Gabriela Voicu, fost ofiţer şi cadru didactic la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina şi Mihail Micu, fost agent de poliţie, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă. După cum reiese din comunicatul de presă remis de DNA, cei doi inculpaţi au cerut unei persoane 75.000 euro în schimbul „intervenţiei” pentru ca trei candidaţi declaraţi respinşi la examenul de admitere de luna aceasta să fie admişi în unitatea de învăţământ câmpineană.

Concret, fosta profesoară şi fostul poliţist i-au cerut unui candidat care a picat la examenul de admitere să plătească 75.000 euro pentru el şi alţi doi colegi. Ana Gabriela Voicu a lăsat să se înţeleagă că are influenţa necesară de a-i ajuta pe tineri să intre la Şcoala de Poliţie, chiar dacă ei picaseră examenul. Procurorii DNA au organizat ieri un flagrant, prinzându-i pe cei doi inculpaţi în timp ce luau 3.000 euro – o parte din suma cerută candidaţilor.
„Astăzi, 21 septembrie 2013, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea inculpaţilor pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi la Tribunalul Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofiţeri din cadrul D.I.P.I. şi D.G.A.”, se precizează în comunicatul de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

9 Comments

 1. Cristina Mihai says:

  An de an se vorbeste despre bani la admiterea la scoala de politie.
  Vorbesc si candidatii,care stau in gazda la campineni.Astazi avem si confirmarea acestor zvonuri.Cat de rentabila poate fi aceasta meserie de agent de politie din moment ce un candidat isi permite sa dea aceasta spaga?Vedem si pe aici prin oras cam ce face,sau nu face politia Campina si avem in fata intregul tablou al ticaloseniei,in care vedem militienii mana in mana cu clanurile de mafioti,cu infractorii,si o populatie,care asista naucita la acest spectacol trist.

 2. Ing. Popescu V. says:

  Felicitari celor care l-au depistat pe infractor!

 3. mihai says:

  Micu nu este cel care asigura ordine la tribunal și a ieșit la pensie ???

 4. Tatulici Ion says:

  Mai avem un caz interesant la Ploiesti,Tata – comisar-şef, mama – judecător. Beizadeaua-avocat care proteja REŢEAUA ASASINILOR de la Moscova,adica familia Trandafirescu in actiune.Iata ce face militia in Romania.Oare o fi vreo legatura intre acest caz si cele intamplate in primavara la sediul PPDD?
  Pe cine sa intrebam,ca militia din Prahova face cartile si in acest caz?

 5. pipo says:

  In Campina mafiotii isi fac de cap cum vor, toata politia e la mana lor, si asista la toate marsaniile facute de acestia inchizand ochii . Dar daca te vede un gabor fara centura, alearga dupa tine cu girofarele prin oras…asta e politia din Campina, rusinea orasului.

 6. daniela says:

  Cred ca este jun incput bun sa-i bage la bulau ca eria,nu de acum snt hotiile astea s-au perpetuat dar ma bucur ca DNA a inceput sa-si faca treaba.Problema este ca ce ne facem cu cei care au dat deja spaga si au iesit agenti de politie.Astia incearca acum prin tot felul de nereguli sa-si recupereze spaga data.Vezi agenti de politie din comuna magureni,filipesti,florestii de prahova care ii lasa pe cei care defriseaza padurile la voia lor Atentie sunt mana in mana cu hotii si cu padurarii.Felicitari ofitrilor DNA.

 7. marius says:

  Doamna este consilier local la Banesti,ghici din partea carei Aliante?astia fura din toate pozitiile,nu au nici o limita,a se vedea ce se intampla la Campina

 8. nini' says:

  Familia Trandafirescu,de la Ploiesti –MAMA Zinica a f0st pana la revolutie OFITER DE SECURITATE,iar acum este febletea d-lui IONESCU-Quntus de la PNL si de aceea este judecatoare…

 9. Ing. Popescu V. says:

  Este, din pacate clar, ca mafia in Prahova exista si ramificatiile sunt peste tot, in mediul politic, in politie, in judecatorii, in regii, etc. Dar din ce se spune, capii mafiei prahovene sunt toti din Ploiesti. Coincidenta?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *