Administratie publica

„Târgul Mierii” Câmpina 2014 – record de vizitatori, dar şi de apicultori din ţară şi străinătate

Targul Mierii 1Participare peste aşteptări la cea de-a IX-a ediţie a Târgului Mierii, în prima zi a acestei manifestări devenite tradiţionale pentru Câmpina. Peste 3.000 de vizitatori au venit astăzi la Târg, potrivit organizatorilor şi forţelor de ordine, dar surpriza plăcută a venit din partea apicultorilor (firme din domeniu şi producători individuali) pentru care s-au amenajat spaţii suplimentare de desfacere a produselor. Şi aşa s-au umplut nu doar holurile de la parter şi etaj ale Casei Tineretului, ci şi platoul din faţa instituţiei şi parcarea mare din spatele acesteia, spre Autogară. În premieră, la Târgul Mierii participă şi două companii din străinătate – Thomas (Franţa) şi Quarti (Italia), ambele producătoare de utilaje şi echipamente apicole.
Toţi cei interesaţi de produsele apicole găsesc la Târg peste 20 de sortimente de miere, de la cele cunoscute, de tei şi salcâm, până la sortimente mai rare, precum mierea de sânziene, mentă sau prun, dar şi alte produse – faguri, propolis, siropuri etc.
Târgul Mierii este organizat de Asociaţia Apicolă Valea Prahovei, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Câmpina şi cu sprijinul societăţii Lemet. La deschiderea oficială de astăzi au fost prezenţi primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Ion Dragomir, deputatul Virgil Guran, mai mulţi consilieri locali şi reprezentanţi ai Primăriei, oficialităţile fiind invitate de organizatori să nu rateze concursul „cel mai bun degustător de miere”.
Targul Mierii 2 Targul Mierii 3 Targul Mierii 4 Targul Mierii 5 Targul Mierii 6 Targul Mierii 7 Targul Mierii 8 Targul Mierii 11 Targul Mierii 10 Targul Mierii 9 Targul Mierii 12

4 Comments

 1. toma says:

  Bravo! o actiune laudabila! Felicitari domnule primar!

 2. George Stancu says:

  Am fost astazi, dimineata. Frumos, lume asa si asa, cu vremea asta scarboasa. Dar o manifestare buna!

 3. toma ion says:

  Ziaristule,esti avocatul sau suporterul primarului???
  Eu stiu ca Targul Mierii este organizat de stuparii de la Asociatia „Valea Prahovei”,care merita sa fie felicitati,nu cei care vin acolo doar sa faca o „baie”de multime……

 4. Andrei says:

  @toma:

  Targul este organizat de Asociatia Apicola, primaru si restu au venit la poze.

  Felicitari Asociatiei pentru organizare, din partea primarului asteptam un parc industrial in zona!

  toate cele bune.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *