Administratie publica

Familiile veteranilor de război din Câmpina sunt rugate să ia legătura cu administraţia locală

VeteraniÎn fiecare an, pe 29 aprilie, Primăria şi Consiliul Local Câmpina au organizat manifestări dedicate Zilei Veteranilor de Război, în centrul localităţii, în Parcul de la Soldat. Din păcate, însă, numărul veteranilor de război din Câmpina este tot mai mic, iar cei care mai sunt în viaţă se deplasează cu greu sau nu mai pot ieşi deloc din casă. Din acest motiv, administraţia locală a luat decizia ca, în acest an, Ziua Veteranilor să fie marcată într-un cadru mai restrâns, la Casa Căsătoriilor (Bulevardul Culturii 27), pe 29 aprilie 2015, de la ora 11.00. „Dorim să oferim fiecărui veteran de război câte un pachet cu alimente. Dar pentru asta trebuie să ştim dacă dumnealor pot veni la întâlnirea cu administraţia locală, eventual însoţiţi de un membru al familiei. De aceea, facem apel la familiile veteranilor să ne contacteze, să stabilim împreună detaliile”, a declarat consilierul local Marian Dulă, preşedintele Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din Câmpina.
Familiile veteranilor de război îl pot contacta pe col (r) Marian Dulă la numerele de telefon 0726.319.030 (la orice oră) sau 0244.331.674 (între orele 18.00-21.00), până joi, 9 aprilie 2015.
Sunt rugate să sune familiile următorilor veterani de război: Nicolae Gh. Bradu, Irimia Cananău, Constantin V. Ciorăscu, Aurel N. Cârciu, Constantin C. Cristian, Gheorghe A. Enache, Gheorghe A. Grigore, Dumitru Herghelegiu, Ioan Jurcă, Vasile I. Mureşan, Hariton T. Nicolau, Constantin M. Niculescu, Petru A. Purge, Tudor C. Rădoi, Ion N. Sârbu, Sorian Ioan Oscar, Victor P. Stanciu, Vasile P. Stănculescu, Vasile D. Suruceanu, Ion A. Tache, Ion I. Toader, Gheorghe Gh. Vărgăluţă.

1 Comment

  1. Amalia Suruceanu says:

    Domnul Vasile D. Suruceanu- nu mai poate raspunde la apel. De astazi de dimineata, la 92 ani, a plecat catre o lume mai buna.

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *