Social

O tânără din Câmpina, printre victimele tragediei de la Clubul Colectiv din București

KarinaTragedia de noaptea trecută, de la Clubul Colectiv din București, ne-a afectat pe mulți dintre noi, într-un fel sau altul. Iar acum durerea este parcă și mai mare, după confirmarea oficială a faptului că printre victimele incendiului se numără și o tânără din Câmpina. Karina Opriță avea 24 de ani. O fată frumoasă și plină de viață, un om minunat. A absolvit Facultatea de Informatică, era în primul an la masterat și lucra ca specialist IT la Telekom, în București. Acum, totul s-a terminat. Karina se numără printre tinerii care și-au pierdut viața în incendiul puternic izbucnit aseară la Clubul Colectiv. Familia este distrusă, prietenii îndurerați, multora aproape că nu le vine să creadă că s-a putut întâmpla o asemenea tragedie și că, acum, Karina nu mai este. Trupul ei va fi adus acasă, la Câmpina, în această noapte. Dumnezeu să o odihnească în pace!

27 de persoane au murit în urma incendiului de la Clubul Colectiv, incendiu în apropierea scenei, în timpul unui spectacol. Alte 146 de persoane sunt rănite, unele în stare gravă, cu arsuri puternice pe corp. Guvernul a decretat trei zile de doliu național în memoria victimelor, iar ancheta în cazul acestei tragedii a fost preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

10 Comments

 1. cornel says:

  dumnezeu s-o ierte

 2. Andrei says:

  Dumnezeu sa o aiba in paza!

 3. Dumnezeu sa o ierte! O tragedie! Condoleante familiei!

 4. Gheorghe Răileanu says:

  Condoleanțe familiei și celor apropiați! Să vă dea Dumnezeu putere pentru a trece peste așa durere.

 5. Speranta D. Potcovaru says:

  Dumnezeu s-o ierte. Odihneste-te in pace, suflet bun 🙁 ..

 6. Badescu Florin says:

  Dumnezeu s-o ierte.
  Dumnezeu e dator acestei tari,sa faca o minune ,adica sa stranga la un concert toti HOTII ,CORUPTII, SPAGARII acestei tari cu tineri frumosi si inteligenti si sa toarne peste ei SMOALA incinsa la 1000Grd.Asta da MINUNE DUMNEZEIASCA.

 7. cornel says:

  Romanii trebuie sa se trezeasca ,altfel in timp acesti corupti de politicieni ne va omora incet ,incet pe toti . Privesc cu lacrimi in ochi acest minunat copil , care s-a dus mult prea devreme in ceruri . ce copil frumos , de ce doamne ,de ce? Daca cel care a eliberat avizul de functionare ar fi respectat legea si cerea avizul si de la cele mai importante institutii nu s-ar fi ajuns aici si acesti minunati copii erau in viata . Cine va putea vreodata sa umple golul din sufletele acestor parinti care cu greu au investit in aceste suflete minunate? Privesc cat de mult muncesc acesti tineri cate 10-12 ore pe zi pe salariul minim pe economie . qare politicienii nostri stiu? Sunt curios daca la finalul anchetei se va face cunoscut si politicianul aflat in spatele acestei afaceri , in afara de patroni. Ma uit si plang de 3 zile , cum romanii de rand sufera , doneaza orice sa ajute din putinul lor , iar nenorocitii care ne conduc sunt plecati la distractii te miri pe unde . Cati politicieni ati vazut in aceste zile macar sa doneze sange? Ar fi multe de spus dar nu este momentul din respect pentru acesti copii care nu mai sunt printre noi si pentru cei care sunt in suferinta , dar cred ca este momentul ca romanii sa se trezeasca si sa le dea o lectie acestor nemernici .Dumnezeu sa-i ierte pe cei care au plecat dintre noi, condoleante familiilor si multa sanatate celor care sunt acum in cea mai mare batalie cu viata .

 8. cosmin says:

  toti suntem de vina.
  zilnic vedem acte de coruptie mai ample sau mai simple; toate acestea se pot transforma in timp in adevarate dezastre …
  putem sa ne schimbam si, incepand de maine, sa incepem sa semnalam aceste fapte. poate se va schimba ceva in aceasta tara si vom mai avea sentimentul ca orice contract in care este implicata o entitate de stat ( soc comercial, primarie, etc) este dependenta de o spaga.
  suntem in stare?

 9. cornel says:

  ai dreptate Cosmin ,dar din pacate cred ca nu.

 10. maryo says:

  PACAT DE FRUMUSETEA SI TINERETEA EI.. DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA. :*(

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *