Politica

Alin Moldoveanu se mută la ţară… Vrea Primăria Poiana Câmpina şi va face orice să o obţină

anghel si alinZvonurile privind posibila candidatură a lui Alin Moldoveanu la Primăria Poiana Câmpina au apărut cu multă vreme în urmă, dar puţini i-au dat crezare. Acum, a venit confirmarea oficială. Moldoveanu este candidatul PDL la funcţia de primar al comunei Poiana Câmpina. De ce ar dori şeful de cabinet al deputatului Florin Anghel şi consilier personal al primarului Câmpinei să candideze la primăria unei comune sărace, cu foarte multe probleme? Am putea încerca unele răspunsuri, pornind de la ideea că Alin Moldoveanu nu e de capul lui. 

Moldoveanu nu mai e băiatul naiv în politică de acum patru ani, când candida la Primăria Câmpina şi, cu sprijinul lui Anghel, intra în turul al doilea de scrutin, dându-le frisoane unor politicieni cu destulă experienţă în spate. A crescut, iar Florin Anghel l-a ţinut aproape şi l-a învăţat unele lucruri. Nu întotdeauna ortodoxe, dar folositoare în politica de Dâmboviţa. Moldoveanu, ambiţios din fire şi foarte orgolios, a prins repede, a executat totul ca la carte şi a încercat să nu-şi dezamăgească şeful. Singurul şef. Iar acum, Florin Anghel are ambiţia de a avea primari pedelişti în toate localităţile din colegiul său şi a pregătit un scenariu complex, în stilu-i caracteristic. Nimic nu e lăsat la întâmplare.

Poiana Câmpina e o localitate pesedistă de mandate bune. Aici, PSD a câştigat fluierând şi primăria, şi majoritatea în Consiliul Local. În aceste condiţii, trebuie să vii cu un candidat puternic, care nu se dă în lături de la nimic, un om de încredere, un locotenent care să întoarcă pe dos comuna asta amărâtă, cu oameni săraci, mulţi dintre ei uşor de manipulat. Poate şi de cumpărat. Nu, în nici un caz Alin Moldoveanu nu trebuie subestimat. Poate fi foarte convingător, îl are pe Anghel în spate, are şi o echipă aproape robotizată („trupa de comando a lui Alin”, cum i se spunea în campaniile anterioare). Şi şi-a început deja campania preelectorală prin comună, din poartă în poartă.
Probabil că vor urma atacuri dure din partea PDL la adresa actualei administraţii locale din Poiana Câmpina. Probabil că primarul Aurel Duţă va deveni ţinta preferată a lui Alin Moldoveanu şi a echipei sale. Probabil că Moldoveanu va profita de nerealizările edilului pentru a-l băga la malaxor şi pentru a deturna atenţia locuitorilor de la faptul că el, Alin Moldoveanu, nu are nici o legătură cu Poiana. Se va muta aici temporar, în documente, va toca PSD-ul şi va marja pe problemele localităţii. Probleme reale, trebuie să recunoaştem, dar pe care nu le poţi rezolva pe plan local, cu mărunţişul de la buget, ci doar cu sprijin de la un guvern de aceeaşi culoare politică, unul care să direcţioneze fonduri şi spre tine, în teritoriu. Să fi primar al opoziţiei, iar PDL are şanse mari să treacă în opoziţie după alegerile parlamentare, nu-i o treabă simplă. Cum n-a fost nici pentru un primar pesedist sau liberal în timpul guvernării PDL.

Ar mai fi un lucru pe care nu trebuie să-l omitem legat de Florin Anghel. Nu credem că deputatul câmpinean a uitat că, la alegerile parlamentare din 2008, la Poiana Câmpina a obţinut un scor mai mic decât principalul contracandidat, Ioan Simion. Patronul Confind candida atunci din partea PNL şi i-a dat ceva emoţii lui Anghel. Deci, un motiv în plus pentru ca Florin Anghel să fie şi mai înverşunat în lupta lui de a-şi impune oamenii la Poiana Câmpina.
Anghel vrea primarii lui în toate localităţile colegiului, aşa cum am scris şi în articolul anterior. Să nu creadă cineva că e doar o chestie de orgoliu, să demonstreze el ceva cuiva. Totul e calculat şi gândit în perspectivă. Păi cine va pregăti pe plan local alegerile parlamentare şi va avea un rol foarte important în… votul electoratului, dacă nu primarul?! Ai primarii tăi, ai prima şansă să câştigi încă un mandat de parlamentar…

210 Comments

  1. omuldecentru says:

    Pentru ayllinmaria: A asculta drujbele si a vedea dacii papuc ,si rosii eventual va deveni probabil sport national la Bobolia, daca sustineti numele ,,celebre din zona”.Dacii papuc ocupa si parcarea principala din centrul comunei , e legat cumva de interpelarea lui Cristian,,drojdierii din centrul comunei?”Poate cineva crede ca suntem cu totii fraieri!Oamenii tac din bun simt , dar suntem umititi cu totii zilnic!

  2. I Love Campina says:

    I Love Campina, cu Tiseanu in primul rand, dar la Poiana, oricine ar iesi, tot aia e.

  3. Titulescu says:

    Pentru: ‘briscan mihail-george'(cu litere mici, dar cu SUFLET MARE): tine minte mereu ce spunea marele N.Titulescu:”Societatile nu se conduc bine, DECAT daca se suprapun doua forte: inteligenta si puterea”. Tu le ai sigur pe acestea amandoua!. Asa ca……. bafta multa sa ai Mihai si sa ne bucuram impreuna cu tine pe 10 iunie, alaturi de noi toti „poienarii” de oriunde am fi: Centru, Ragman, Steriesti, Provitei, Magurii, Blocuri, Pitigaia, Garii, Pietris, Lunca sau Bobolia!.Cu totii suntem si vom dovedi cu adevarat ca noi inca reprezentam:POIANA CAMPINA.

  4. dana says:

    Despre dl.Alin Moldoveanu, acest ,,KAMIKAZE P.D.L.” nu se poate spune ca nu,, prinde repede” asa cum spunea cineva, insa depinde si de la cine. Aceasta comuna mai are inca potential, oameni de calitate, pe care acest domn ar trebui sa-i caute si sa si-i apropie.
    Prevad ,cu atita entuziasm pentru dansul din partea unora, ca:
    -urmeaza concesionare terenuri, pasuni,fanete, inchiriere de imobile si apropo propriile case ne mai raman?
    Asta analizati dumneavoastra domnilor poienari .Suntem o comuna cu majore probleme de natura sociala, ce vom face , vom fi ca in,, greierele si furnica?”.Trantorul se pare ca va iesi din poveste.
    In acest caz, si vazand comentariile starnite de acest articol ,aleg furnica,,
    Mihai Briscan”.Asta nu inseamna ca toti candidatii nu trebuie sustinuti si ca fiecare are sansa lui .Si chiar daca nu va reusi sa razbata acum, Mihai va ramane un luptator..Succes!

  5. crivat says:

    Revin cu amanunte importante pt a-l cunoaste mai bine pe cel mai valabil candidat la Primaria Poiana din partea Uniunii Ecoligiste din Romania: DL IOANA NICOLAE.
    A facut parte din PSD. A fost consilier local in perioada 1990 – 2008, dar pentru ca in 2006 – 2007 a devenit incomod pentru actualul lider PSD (DUTA AUREL) si compania, si nu a dorit sa participe alaturi de acestia la transformarea Primariei intr-un SRL, aservit unui grup de 2-3 afaceristi care lucreaza numai pe langa lege, si subordonati unui fost securist dovedit.
    De asemenea, nu a dorit ca echipa de consilieri locali sa ia decizii in baza instructiunilor primite de la aceleasi persoane, deoarece Consiliul Local este subordonat cetatenilor care l-au ales si nu unui grup de interese.
    Din postura de independent a dorit, in 2008, sa intre in Consiliul Local si sa convinga electoratul de cele spune mai sus, dar nu a fost posibil. E greu sa reusesti singur….
    Acum, la alegerile din iunie 2012, va incerca, impreuna cu o echipa „curata”, pe o lista de partid curat, PARTIDUL UNIUNEA ECOLOGISTA DIN ROMANIA, care nu a avut de-a face cu mocirla politicii de pana acum, sa intre in consiliul local, ba chiar la conducerea primariei, pt a aduce in Poiana-Campina o schimbare, pt a o face sa arate macar ca si comunele din jurul nostru, si pentru a demonstra cu documente cele spuse mai sus.
    Pentru detalii, dl Ioana are si un telefon: 0731501598.
    Curand va incepe campania electorala, altii au inceput-o deja, tottal ILEGAL
    Ne vom intalni si vom sta de vorba si fata-n fata.
    Bafta Dl IOANA
    BAFTA DL IOANA
    BAFTA UNIUNEA ECOLOGISTA DIN ROMANIA
    DACA CINEVA ARE DE SPUS CEVA SA SPUNA, DAR CINE NU-L CUNOASTE PE DL IOANA, SA INCERCE INAINTE SA-L CUNOASCA.
    ESTE O PERSOANA DEMNA, RESPECTATA, BUN MANAGER, INTEGRU, FAMILIST ETC……..

  6. antene ridicate' says:

    Imi mentin pronosticul dat acum 10 zile, pentru Alegerile locale din Poiana Campina in 2012:(pe toti,”cei mai de jos ii cunosc suficient de bine, ca sa-mi exprim opinia.La fel de bine,cunosc si locuitorii din aceasta comuna(Ragman,Steriesti,Provitei,Tulburii,Centru, Blocuri,Sp.Garii.Pitigaia,Lunca,Pietris,Bobolia).Asadar, va promit ca acest clasament intre acesti candidati,va arataa mai mult ca sigur, astfel:
    Locul I – Briscan,
    Locul II – Duta,
    Locul III – Moldoveanu,
    Locul IV sau V – Burciu sau Ioana,
    Doriti „sa-i scuturam” pe fiecare din acest clasament, destul de previzibil!. Ok!.
    Briscan- tanar, integru, bun gospodar, pus pe treaba, CV -ul ok, si fara migrare sau experienta politica, dar cu o mare putere de munca si pus pe treaba si ordine in toata comuna;
    Duta – Neah’! – 4 ani vice + 8 ani primar = 0.Sunt 12 ani pierduti de comuna noastra fata de celelalte comune invecinate;
    Moldoveanu – La fel, sau poate chiar mai mult: „Neah’,din tot sufletu’!’. Hai, ca am fi chiar tampiti si imbecilili sa ne prefacem ca nu stim si nu putem afla cine este acest individ?!;
    Ioana – „s-a nascut talent si moare speranta”.Cati ani are prin consiliu’?!. A avut suficient timp in politica comuinei sa se afirme cu ceva!.Poate „trage si el pe dreapta”, ca oricum lumea il cunoaste.Lasa tineretul sa se desfasoare, d-le Ioana!
    Burciu – pentru el, Spania reprezinta „totul” fata de Poiana.Nici nu stie istoria acestei comune.Du-te frate acolo in Spania, ca oricum nu cunosti nimic despre viata „mizera” a poienarilor si ce au suferit ei in ultimii ani in aceasta comuna. Apropos'”, un mic segment de oameni te-au votat in trecut, si tu ti-ai facut ”bagajul” si ai plecat in Spania.Frumos,nu?!.Asta inseamna:tradare!.Inca o data va spun ,si va cer sa fi-ti alaturi de Poiana Campina, cu:
    Briscan – primar!.
    Va salut,pa!. Mai, vorbim: ” verde in fata”, dupa 11 Iunie 2012!

  7. Sugestii pentru noul primar oricare ar fi el:
    -decolmatarea valcelei de vine dinspre padure(fiecare locuitor sa isi curete domeniul lui)
    -realizarea unei canalizari
    -asfaltarea Str Podului,Vale,Bisericii
    -organizarea de evenimente pentru tineri si restul categoriilor la Caminul Cultural
    -amenajarea spatiilor verzi atat in Bobolia si Pietris cat si in Poiana
    -iluminat stradal
    -adunarea cainilor comunitari care pe zi ce trece sunt mai numerosi

  8. Pentru Poiana:-centru si cartiere.
    -stoparea poluarii din cauza saramurii de la sondele de pe Pitigaia
    si a alunecarii de teren din zona
    -infintarea unui club in cladirea fostei biblioteci comunale
    -parc public (de joaca)cu banci,in zona blocurilor ,zona gariisi acces public la wireless
    -fantana arteziana la rondul de langa posta

  9. gina says:

    Crivat ,Este punctul tau de vedere si trebuie respectat. Cred ca l-am observat pe acest domn la intilnirea cu prefectul(am vazut intimplator pe net ca prefectul a fost aici la noi).Probabil ca era nevoie de mai multa transparenta si atunci ar fi fost si mai multi locuitori ai comunei la aceasta intilnire )
    Ceea ce mi s-a relevat, urmarind pe net aceasta intilnire , mi-a intarit convingerea despre aroganta autoritatilor actuale(cat de repede poate fi amendat un om si altii,care au facut fapte mult mai grava ii vad toata ziua cum se fataie nestingheriti) si cum totodata si potential viitoarea administratie detine aceeasi aroganta(o doamna care spune despre padure este imediat ,,linistita” ).Se poate verifica pe net informatia.Poiana are nevoie de un primar pentru poienari,de un primar in primarie ,nu de unul ca cel actual care dupa ce e abordat de cineva pe strada cred ca-si da cu dezinfectant ,asta daca n-o taie inainte ,pe teren”.Apropo , Poiana a avut primar? DL. acesta Ioana probabil ca e ok , cu familistul!!?, mai las-o!
    Imi doresc sa nu-mi mai fie jena sa spun ca locuiesc in Poiana Campina si teama sa merg pe strada uneori .
    Cred ca si dl. Briscan trebuie cunoscut si sigur proverbul ,, corb la corb nu-si scoate ochii sa nu fie valabil in cazul lui”.Pa

  10. locuitoru says:

    Inteleg ca la ,,B.E.C ” nu e ,,BEBE BLONDU” . Sa fie de bun augur pentru aceasta comuna?

  11. ion says:

    Salutare, vreau sa stiu si eu,acest Briscan Mihai e in acalasi partid ¨¨banda de hoti¨¨ cu Panac si cu Ghimbas????,petru ca eu nu votez cu acesti escroci care urmaresc doar interesul lor.MULTUMESC

  12. Melania Duricu says:

    Pacat ca acest cartier Poiana Campina a fost desprins de orasul Campina pentru ca cei ce nu au apucat un ciolan …sa-l poata roade aici, facandu-l comuna. Pacat ca in toti acesti ani de cand au fost ,,izolati” acesti oameni, comuna e nesemnificativa si fara o pata de culoare, unde lacrimile oamenilor din cauza dezastrelor aduse locuinteleor in urma lucrarilor la calea ferata, nu le-au fost ascultate iar acum casele sunt crapate si le aduc oamenilor investitii pe care acestia nu le pot face …dar contractele au fost grase!!!! Ma doare sa vad ca oameni care nu au avut nici o clipa de-a face cu aceasta ,,comuna” au pretentia de-a jupui bugetul – azi…insa cand a trebuit sa ofere sprijin – au fost indiferenti si mai mult s-au bucurat si au ,,omis ” sa-si indeplineasca atributiile de partid . As vrea sa-l intreb pe dl MOLDOVEANU ALIN daca isi aminteste de fratele meu DURICU NICOLAE- fost membru de partid ,caruia ii datora respect si altceva legat de campania facuta in urma cu 4 ani -partidului si cand acesta a venit in vizita la el , la domiciliu impreuna cu dl Anghel ?!!! Rusine stimabililor !!!! Pacat ca nu aveti bun simt si respect pt voi – pt oamenii ce v-au sustinut=niciatat! As vrea sa va comunic ca nu trebuie sa mai faceti/dati nimic- fratiorul meu a murit ! Am sa vin cu drag acasa sa va zambesc in fata datorita nereusitei in alegeri . Nu stiu daca cineva are interesul si dragostea pt acesti oameni si sa fie cu adevarat legati sufleteste de acest CARTIER …Nu e o comuna POIANA CAMPINA ! Toate cele bune!

  13. locuitoru says:

    De acord cu antene ridicate. M-am abtiut de la comenatii ,dar cand vad ca un baiat deosebit cum este ,,Mihai Briscan, este asociat cu ,,banda de hoti ” deja nu ma pot abtine.L-am cunoscut pe Mihai ,cu mult timp in urma , si sincer nu mi-a venit sa cred ca el este cel despre care se discuta aici.Un om cu o integritate morala ca a lui cred ca a avut motive bine intemeiate chiar daca s-ar fi asociat cu,,banda de hoti : de care se discuta aici. Ca sa faci hot un om , trebuie sa ai argumente. Pe cel mic al lui Ghimbas il cunosc numai prim prisma ,,betivanilor,care stau zi si noapte si fac scandal la taica-sau la magazin.Panac stiu ca a fost ofiter, apro, cei care-l critica ,au facut vreodata armata, si ca ofiter iti trebuie : scoala, spirit intreprinzator , si chiar sa ai curajul pe care l-a avut el, de a incasa gloante , pentru noi cei de astazi , care-l consideram hot.

  14. geo says:

    Pentru cristian: Daca ai locui in zona ,,parcului central,, nu ai mai sustine cu atita entuzism dezvoltarea lui . Vino sa vezi, noapte de noapte, batai ,scandaluri, distrugeri , aruncari cu pietre si expresii triviale. Probabil ca tu si cel pe care il susti nu incurajati munca cinstita, plata de impozite si considerati ca a iesi seara din casa trebuie sa fie o aventura.Sunt in zona parcului si multi oameni cinstiti si totodata scarbiti si intrigati de acesti golani si mai ales de atitudinea autoritatilor cind sunt solicitate sa intervina.Aici te rog sa verifici si dupoa aceea sa poatezi. Pentru aceasta din urma categorie de oameni(platitori de impozite) care este propunerea ta si a candidatului pe care il susti.Daca vrei neaparat, fa-ti un astfel de parc, in fata casei tale, daca ai una , si vorbim dupa 6luni.
    indiferent ce ar fi , eu am mare incredere in acest baiat. Mihai Briscan.

  15. ionescu says:

    Pentru scoli alte propuneri mai aveti(pietris si bobolia).Pana si club de carate sau club sporitiv este mai bine dacat ,,fabrica de cuie”. Pe Duta cine-l trage pana la urma la raspundere ca scolile alea au ajuns asa?Maica-sa in nici un caz!

  16. virgil says:

    Cainii latra ursul ,….!asta este replica probabila a domunului primar in functie, care nici macar acum, pe ultima suta de metrii nu are asa o tresarire de orgoliu sa incerce sa mai repare ceva.Sau poate este foarte sigur ca in continuare 4ani de zile va fi valabil acelasi proverb.Atentie dl. primar, ati citit titlui acestui articol?Si nu sunt de neglijat nici ceilalti doi. Mihai Briscan ,chiar daca poate nu va reusi acum, sunt convins ca va reusi sa castige respectul oamenilor care se vor recunoaste in el si viata dvs,chiar pazita de politie nu va fi foarte usoara. Adica nu vom mai fi chiar ignorati de dvs.sau de cei care vor veni.Indiferent ce va fi ,eu merg cu Briscan. Chiar daca i se asociaza nume mai mult sau mai putin,,celebre” este un luptator. Curaj Briscan ! In primul rand va fi o mare victorie asupra dlui.Constantin si te vei cali pentru ce va urma. Noi suntem cu tine!

  17. mirela says:

    Suntem o comuna de amendati(cum sesizezi ceva primesti amenda) , iar hotii umbla nestingheriti pe strazi ,discuta amical cu fosti si actuali politisti si arata cu degetul spre oamenii de bun simt! Abia astept campania sa vedem pe langa promisiunile pe care le fac candidatii , cum vor raspunde la aceasta intrebare?

  18. ramses says:

    Una din cele mai noi realizari ale domului Primar,se poate vedea pe drumul spre Bobolia.Nu ai cum sa nu observi , pe spatiul verde si locul de parcare amenajat de locuitori cu propriile forte gramada de bolovani ,ramasa ca marturie a ctitoriei de pe strada Podul Lupii.Aceasta poate fi considerata mai mult o lipsa de bun simt la adresa celor care aupus umarul si au amenajat fumos in ata casei .Si au facut-o gratis.
    Ce spune dl. Duta despre asta ,stim, nimic.Ce spune dl. Moldoveanu si sustinatorii dumnealui cand trec acasa la Bobolia?
    Acolo sunt bani risipiti , banii comunei si respectiv ai oamenilor bani pe care multi dintre acestia ii obtin din greu .Cine va ridica bolovanii de acolo, sau daca tot sunt platiti macar sa-i niveleze.Poate Tutankamon.

  19. Tzepu says:

    Pentru locuitoru(sau mana dreapta a primarului actual):Lasa gura mica,cine a votat casa pentru Panac si Adam?
    Pentru Geo:Il cunosc pe Cristian,intamplator si munceste omul la 24 ani(se poate verifica),cel care primeste comisioane de la golani si umbla cu batai tu esti.
    Stau in Podul Lupii si nu votez nici un Briscan nici pe hotul de Ghimbas Jr de il protejeaza.Si inca o informatie de verificat….cine fura mancare de la Ada Marinescu???si a fost prins cu ocaua mica

  20. Alexe says:

    Un poienar care s-a ars acordand vot de incredere d-l Duta.In semn de multumire nu am sa mai merg la vot.
    Mai tineti minte domnule primar ca v-ati suparat pe oamenii din Pietris si Bobolia ca au votat cu adversarul dv-dl ADAM.Sau ca v-ati aliat cu fostul preot din Bobolia,Dobre si ati put de o afacere.mall sau internet cafe la Bobolia dar nu v-a iesit,preotul refuzand sa colaboreze cu dv,Biserica avand in proprietate terenurile agricole din Zid si Branciog,26,etc si vanzarea casei parohiale pe o suma frumusica(deh,padurea din Bobolia-o parte era in proprietatea Bisericii,vanduta la bucuresteni)Mai bine ateu decat sa dau bani la cersetori si Bisericii,nu cred in Dumnezeu SRL-institutia Bisericii nu plateste la CL taxe

  21. Alexe says:

    Pentru mirela:Mai are o speranta Duta,consilierii din Bobolia care sa-l manjeasca pe Moldoveanu care a gasit ingaduinta la Sergiu,normal ca este inconjurat de femei frumoase fostele sale partenere de la Turnatorie,cine mai toarna … de sef de post vinul in pahare si ii canta lautarii gratis,precum la Aripelu

  22. cleopatra says:

    Pentru Tzepu:pai mana dreapta a primarului nu e ala cu PHC , care le face pe toate, inclusiv se ocupa cu supervizarea asistatilor sociali si transportul lor …
    Ar fi bine de stiut cine a ,, votat casa pentru cei doi”pe care tu ii mentionezi.
    Cat despre ultima remarca , este dreptul tau sa votezi ce candidat te reprezinta mai bine ,dar sa sti ca oamenii din ,, Podul Lupii ” sunt oameni educati, cu bun simt, buni gospodari , nu cred ca esti reprezentativ pentru ei.
    Apropo daca stai acolo , ce poti spune despre ce zice ,,RAMSES”. Intimplator am trecut pe acolo si gramada exista. Fiecare voteaza pe cine il reprezinta.Eu de ce citesc mai mult aceste comentarii sunt convinsa ca trebuie sa votez cu capul si cred ca m-am si orientat.Despre alte comentarii ,, belicoase,, vei avea probabil ocazia in campanie sa-ti exprimi punctul de vedere, insa cred ca nu esti in stare civilizat.Cred ca ai invatat la scoala de la Pietris in ultimii 5ani.

  23. felix - verificatoru' lu' tzepu says:

    Pentru “Tzepu” (mai bine isi spunea tzeparu’ ) de mai sus, si nu numai………
    Putina relaxare va rugam……….Cititi urmatoarea „stenograma”:
    “Aloooo!.Tzepu, esti pe receptie mah?.Sunt Felix!.Felix maaah!. Raportez. E nasoala rau de tot cu Briscan.Am fost azi sa verific informatia ta despre el. Frateeee, e de belea rau cu asta. M-am dus si la Ada Marinescu in Campina, am trecut si prin Plopeni, am ajuns si pe la Ploiesti la sefii lui si se pare ca……….nici vorba de “ocaua” mica la el in 10 ani. Alooo!.Mai esti pe receptie?.Stiu ca nu-ti place, dar asculta!.Toti, mah,dar toti., si angajati si copii, cu totii il vorbesc numai de bine, ba mai mult unii il regreta si acum, iar altii il asteapta sa se intoarca.Ce ne faceeeeeeeem?.Se pare ca trebuie sa ne reorientam si sa-i inventam altceva ca asta nu merge bine deloc.Gata!.Mi-a venit alta idee!.Bah, un … nu merge?.Eeeeeh???. Ce zici?.Buna idee….. nu?.Si-asa are el ochii albastrii…….!.Ce zici?.Hai repedeee, ca trebuie sa ne miscam, ca ne incurca Briscan asta toate socotelile, ai vazut ce-a zis si sefu’aseara!.”

  24. ioana elena says:

    pdl vrea sa „cumpere” Poiana-Campina cu execursii la Sinaia, usl vrea sa „cumpere” alegatorii cu o sticla de ulei si 1 kg de carne. URAT!
    Un vot pt IOANA NICOLAE – PARTIDUL UNIUNEA ECOLOGISTA DIN ROMANIA

  25. gina says:

    increderea oamenilor sa castiga nu se cumpara!Briscan da-i inainte!

  26. virgil says:

    Alexe , este necesar sa-ti infrangi repulsia si sa mergi lavot, indiferent pentru cine.Absenta ta poate insemna un vot pentru orice alt candidat .Mai gandeste-te!

  27. Popescu says:

    Briscan George Mihai a furat de la copiii amarati de la Sf. Filofteia pana nu a mai putut. Si-a amenajat casa cu materiale furate de acolo si cu anagajatii de acolo. Ce a facut la “Sf. Filofteia” a fost de fatada…asa a putut sa fure si el …una, alta, pentru casa. Este un hot ca toata … lui. De studii ce sa mai spunem …diploma de economist de la Spiru Haret…luata prin posta, pardon pe net. Este foarte talentat la hotii.

  28. popa says:

    Poate candidatii la functia de primar au furat mai mult sau mai putin diplome si alte lucruri,dovedite sau nedovedite , discret sau pe fata, la drumul mare..In toata tara se fura. Dar viata oamenilor, dreptul de a locui in aceasta comuna nu poate sa-si permita nimeni sa-l fure. Oamenii simplii mai au inca demnitate,o demnitate pe care ,,clica”, si sunt nume celebre in Poiana si altele din Telega au ingradit-o si incearca sa o ingradeasca. Oameni buni mergeti si votati, macar acum fiti siguri ca puteti sa va exprimati opinia ,de bun simt , fara sa fiti amendati.
    Eu mizez pe un ,, hot,, mai mic, Mihai Briscan.

  29. geo says:

    Pentru Alex, Popescu si cine-o mai fi. Hotarati-va ce a furat Briscan! Sau a furat mancare si si-a facut bucatarie de vara sau a furat materiale si si-a facut casa .Faptul ca ,,fura din ce in ce mai mult” inseamna ca ii cresc procentele in sondaje.Incepeti sa va temeti baieti?De ce trebuie sa ne gandim ce a,, furat” unul si altul si sa dam cu mocirla , cand se vede clar cum a,, evoluat „comuna noastra in ultimii 10-15 ani. Nu v-ati saturat ?
    Repet, eu am mare incredere in Briscan,chiar daca altii vor sa-i,, confiste „munca , inteligenta si integritatea.

  30. Alexe says:

    Pomeniti aici de Telega:si acolo voteaza lumea la fel ca si in Brebu(ce mi-e Comanita la Brebu,ce mi-e Chirobocea la Telega.Un om fara caracter simpatizat de tinerii de pe Vale,care se da la minore prin comuna.Cum a avut succes un astfel de om in fata dl Buga(directorul scolii)???

  31. popescu says:

    Daca iti plac hotii …e OK. Fii sigur ca merg la vot….dar nu votez cu un hot care se aliaza cu toti nenorocitii din Poiana ca sa obtina o slujba „buna”. Daca este asa de bun, de ce nu se angajeaza la o firma privata ca economist….sa faca o munca cinstita…Poate pentru ca diploma lui nu este recunoscuta de o firma serioasa. Locul lui este acela pe care il ocupa acum…agent de vanzari. Si ca un sfat pentru Briscan…sa-si refaca CV-ul…pentru ca limba romana nu este limba straina, dupa cum declara dansul…sau poate este…..

  32. ionescu says:

    Eu raman la intrebarea mea (scolile din Pietris si Bobolia). Denigrari am vazut destule, dar initiative ,ioc. A , ba da, reprezentanti P.D.L. de marca se imortalizau in zona blocuri. Poate fi o adevarata mandrie sa te importalizezi , intr-o zona plina de obicei resturi menajere si folosita ca toaleta pubilca de ,, comsumatorii ” din Poiana. Eu la sugerez ca ar fi putut pune pe fundal cele doua scoli , stadiul acestora fiind si contributia directa a unor importanti membrii sustinatori ai acestui partid. Sa va fie rusine, daca aveti !De bun simt si credinta nu mai vorbim!

  33. oprea says:

    Briscan ~ Ali Baba….. sa stea in banca lui !

  34. antigona says:

    Decat un consilier prost si aservit, mai bine un primar destept si gospodar care sa ,,lupte cu balaurii”!
    Mihai , renunta la candidatura de consilier pentru a arata ca, daca vrei sa faci ceva, nu poti face decat in postura de primar, fara a fi un second hand in fata unora care deja detin acest titlu si functie.Nu poti fi niciodata un al doilea nume pe o lista, pentru ca schimbarea nu poate veni dacat daca debarasam,, lestul „.

  35. tutankamon says:

    Pentru Ramses: unde ziceai ca e ceva de lucru?la Pietris? Vin alegerile sa ridic bolovanii acum sau la sfarsitul erei noastre?

  36. maria says:

    Pentru oprea ,sau cum te-o chema. Daca Briscan poate fi comaparat cu AliBaba , atunci dl. Duta seful carei bande ,,temute de hoti se poate ” numi. De celalalt ce sa mai vorbim. Asa ne-am invatat toti in comuna astta si in tara asta sa ne denigram unul pe celalalt ca sa distragem atentia de la problemele majore ale comunei.Daca diploma lui Briscan o fi sau nu recunoscuta, are toata viata inainte sa-si mai ia alta , dar dl Duta, cu a lui (de inginer sau subinginer )ce-o fi, ce va face in caz de esec ?Se poate gandi la o firma privata?Dupa managementul de zeci de ani din comuna , poate undeva la administrativ?Haideti sa vedem fiecare barna din ochii nostrii si sa lasam paiul din ochii altuia! Va multumesc!

  37. Acidutzul says:

    Consilierii d-l Duta sunt fii ai comunei.Viceprimarul Baltasescu este CAMPINEAN.Deci ori cu Moldoveanu ori cu USL= ZERO
    Votez Ioana Nicolae

  38. dany's says:

    Se pare ca va cam temeti de BRISCAN !!! Imaginatia bolnava pe care o aveti va joaca feste; indiferent ce scrie pe diploma lui, de unde „a cumparat-o” sau nu, indiferent cu ce se ocupa in momentul de fata, a lasat in urma o vasta cariera profesionala cu care se poate mandri – atat el cat si colaboratorii lui, pentru ca l-au avut alaturi. Faptul ca nu mai profeseaza in sistemul de stat nu-i stirbeste nici una dintre marile lui calitati: integritate, profesionalism, verticalitate. DUMNEZEU sa iti ajute MIHAI BRISCAN !!!!!

  39. florin says:

    Faptul ca s-a rupt de sistemul de stat si acum lucreaza in sistemul privat , si rezista, (sunt curios daca Duta o poate face)este un lucru cu care putini se pot mandri. Nu stiu cati veniti din sistemul de stat pot rezista in celelalt sistem.Asta spune multe despre calitatile si caracterul lui Mihai.
    Bravo Mihai , da-i inainte!

  40. TRAIAN says:

    Nu are sansa .Toti pedelisti trebuie sa dispara

  41. BGS Alex says:

    Moare incet si sigur cu Cosma la carma judetului si cu Duta in fruntea comunii

  42. securistu says:

    Duta e mort ,iar comuna in coma. Votati Duta si vom continua cu : functinari scortosi , betivi jegosi, asistati si hoti, politisti burtosi,comunitari soiosi.
    Oamenii cinstiti ,, kaput”.Daca iese Duta, mutati-va sau veti face matanii pana va ia ,,Laurentu” (daca aveti bani) , daca nu , in fundul gradinii ca momarlanii.

  43. eu cu pietrisu votez says:

    Nea Ion din Bobolia,,securistu” ala cu dioda de langa….scoala a descoperit tehnologia.Ti-a pus bre primaru bec la poarta,ti-a dat ulei,ti-a pus gaze,cam putin nu crezi?

  44. vrabiuta says:

    Ciorile si liliecii din parcul central , noaptea, oare cu cine voteaza?

    Dupa cum nu la face nimeni niciodata nimic, mamale lor si tatii lor fac parte se para din ,,protipendada ” locala.

    Oricum , si daca va ramane Duta, da data asta va avea opozitie nu gluma!
    Astia mici,,candidatii” sunt pusi pe treaba !
    Apropo zicea cineva de lista de consilieri a dl .Ioana? Siacola sunt cateva nume ,,celebre” .Asa ca !?

  45. crivatel says:

    pt vrabiuta: ce intelegi prin nume „celebre”?

  46. vrabiuta says:

    Citeste lista, intereseaza-te si vei intelege!Eu ma asteptam sa vii cu un raspuns ,sau sa-mi spui ca regasesc in programul dl. Ioana o propunere pentru prima parte a comentariulureferitor la ,, ciori si lilieci”

  47. crivatel says:

    PDL = USL unii dati ca mita excursii, iar ceilalti dati ulei si carte expirata.
    De laude sunt satui cetatenii, de fapte sunt dornici. Timp de 8 ani PDL a condus tara si a dus-o la faliment. USL -ul a condus comuna Poiana si a furat tot ce se putea, sub protectia PDL.
    Poiana are nevoie de oameni care fara sa promita, se vor apuca de facut treaba in Poiana si de eliminat din administratie toate lichelele care s-au pricopsit din munca d-vostra.
    Votati ceva ce sa inspira incredere, dar nu USL si PDL!

  48. crivat says:

    consilierii PARTIDUL UNIUNEA ECOLOGISTA DIN ROMANIA care vor intra in viitorul consiliu local, in mod cert, sunt cel mai bine pregatiti in domeniul administratiei publice si , impreuna cu Ioana, cauta sa promoveze numai Proiecte de Hotarare benefice intregii comunitati si care vor stopa accesul „mafiotilor” la banii publici.

  49. tutankamon says:

    Pentru Ramses-Am vrut sa ridic bolovanii de la Pietrisu gratis, dar mi-au zis ca-i ridica Berechet pe banii comunitatii ,cand o vrea muschii lui,.Apropo la firmele care fac lucrari nu trebuie afisate numele, termenul de finalizare , cine este beneficiarul etc,…Pe vremea mea asa era.Nu mai inteleg nimic, acum se cheltuie banii pe sest…Si vin si alegerile…
    Aud ca e unu Briscan care ,la propriu si la figurat , n-are mama , n-are tata,
    Daca iese asta , ati incurcat-o.

Next Comments 3 Prev

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *