Social

Petre Costache află în această seară dacă va fi arestat preventiv

Petre CostacheUPDATE – În cursul nopţii, Petre Ion Costache a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Primarul comunei Băneşti, Petre Ion Costache, a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, petrecându-şi noaptea în arestul de la Câmpina. În cursul zilei de astăzi, Parchetul a transmis Curţii de Apel Ploieşti propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. În această seară, judecătorii Curţii de Apel decid dacă primarul din Băneşti şi celelalte patru persoane reţinute împreună cu el vor ajunge sau nu după gratii. Parchetul a emis astăzi şi un comunicat de presă prin care aduce la cunoştinţă infracţiunile pentru care este cercetat Petre Costache: complicitate la furt calificat în formă continuată, luare de mită, trafic de influenţă, abuz în serviciu contra intereselor publice şi conflict de interese.
Vă reamintim că Petre Costache se află la al doilea mandat de primar al comunei, iar la începutul săptămânii trecute, a fost prezentat oficial ca fiind candidatul PDL pentru Primăria Băneşti la alegerile din 10 iunie.
„În calitate de primar al comunei Băneşti, judeţul Prahova, a înlesnit sustragerea de către mai multe persoane a unei conducte de alimentare aparţinând societăţii OMV şi a primit în mod repetat sume de bani în scopul de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu. Totodată, în calitate de primar, a participat la luarea unei decizii cu privire la atribuirea unor contracte de prestări servicii unei societăţi care aparţine unei rude apropiate”, se arată în comunicatul menţionat.

6 Comments

 1. Aristotel Platamonu says:

  Speram sa-l vedem si pe Anghel Florin, cat mai curand alaturi de Petre Ion Costache…

 2. COCO says:

  Alo,alo lasa-l pe Anghel,ce facem cu Alin Moldoveanu cu groapa de gunoi sau nu il iau pe el ci pe nevasta-sa care venea zilnic pe aici si mai si se lauda ca groapa este mosie lasata de Anghel lui Moldoveanu pentru merite deosebite in campul muncii.Doamne ce mai zicea nevastasa de Anghel,ca vezi doamne e……dus ,ca Alin il pacaleste cum vrea rl,ca Anghel ii mananca din palma.Vedea-l-as langa Costache si pe Moldoveanu si pe Anghel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Victor Pascu says:

  Anghel s-a inconjurat numai de mafioti ca acest Costache.Despre furtul din conductele OMV militia Campina stie de mai multa vreme,dar s-a facut ca ploua…oare de ce?

 4. Dan says:

  Asta a suparat rau pe cineva si i s/a tras, ca prostii face de multi ani. Nu vi se pare ciudat ca i se intampla tocmai inainte de alegeri? Eu nu cred ca e o simpla coincidenta.

 5. nicola lopatriello says:

  DAL MUNICIPIO DI POLICORO AGLI AMICI DEL COMUNE DI BANESTI……SIATE SAGGI, NESSUNA CRITICA ESASPERATA E FIDUCIA NELL’OPERATO DELLA MAGISTRATURA, TENENDO LONTANI GLI INTERESSI PERSONALI O DI BOTTEGA. ROCCO

 6. florin says:

  isi merita soarta.a furat pana nu a mai putut.sa i se alature si tovarasul anghel

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *