Petre Costache află în această seară dacă va fi arestat preventiv

Categorie: Social 22 martie 2012

Petre Costache Petre Costache află în această seară dacă va fi arestat preventivUPDATE – În cursul nopţii, Petre Ion Costache a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Primarul comunei Băneşti, Petre Ion Costache, a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, petrecându-şi noaptea în arestul de la Câmpina. În cursul zilei de astăzi, Parchetul a transmis Curţii de Apel Ploieşti propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. În această seară, judecătorii Curţii de Apel decid dacă primarul din Băneşti şi celelalte patru persoane reţinute împreună cu el vor ajunge sau nu după gratii. Parchetul a emis astăzi şi un comunicat de presă prin care aduce la cunoştinţă infracţiunile pentru care este cercetat Petre Costache: complicitate la furt calificat în formă continuată, luare de mită, trafic de influenţă, abuz în serviciu contra intereselor publice şi conflict de interese.
Vă reamintim că Petre Costache se află la al doilea mandat de primar al comunei, iar la începutul săptămânii trecute, a fost prezentat oficial ca fiind candidatul PDL pentru Primăria Băneşti la alegerile din 10 iunie.
“În calitate de primar al comunei Băneşti, judeţul Prahova, a înlesnit sustragerea de către mai multe persoane a unei conducte de alimentare aparţinând societăţii OMV şi a primit în mod repetat sume de bani în scopul de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu. Totodată, în calitate de primar, a participat la luarea unei decizii cu privire la atribuirea unor contracte de prestări servicii unei societăţi care aparţine unei rude apropiate”, se arată în comunicatul menţionat.

6 comentarii to “Petre Costache află în această seară dacă va fi arestat preventiv”


  1. Aristotel Platamonu spune:

    Speram sa-l vedem si pe Anghel Florin, cat mai curand alaturi de Petre Ion Costache…

    RăspundeRăspunde
  2. COCO spune:

    Alo,alo lasa-l pe Anghel,ce facem cu Alin Moldoveanu cu groapa de gunoi sau nu il iau pe el ci pe nevasta-sa care venea zilnic pe aici si mai si se lauda ca groapa este mosie lasata de Anghel lui Moldoveanu pentru merite deosebite in campul muncii.Doamne ce mai zicea nevastasa de Anghel,ca vezi doamne e……dus ,ca Alin il pacaleste cum vrea rl,ca Anghel ii mananca din palma.Vedea-l-as langa Costache si pe Moldoveanu si pe Anghel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundeRăspunde
  3. Victor Pascu spune:

    Anghel s-a inconjurat numai de mafioti ca acest Costache.Despre furtul din conductele OMV militia Campina stie de mai multa vreme,dar s-a facut ca ploua…oare de ce?

    RăspundeRăspunde
  4. Dan spune:

    Asta a suparat rau pe cineva si i s/a tras, ca prostii face de multi ani. Nu vi se pare ciudat ca i se intampla tocmai inainte de alegeri? Eu nu cred ca e o simpla coincidenta.

    RăspundeRăspunde
  5. nicola lopatriello spune:

    DAL MUNICIPIO DI POLICORO AGLI AMICI DEL COMUNE DI BANESTI……SIATE SAGGI, NESSUNA CRITICA ESASPERATA E FIDUCIA NELL’OPERATO DELLA MAGISTRATURA, TENENDO LONTANI GLI INTERESSI PERSONALI O DI BOTTEGA. ROCCO

    RăspundeRăspunde
  6. florin spune:

    isi merita soarta.a furat pana nu a mai putut.sa i se alature si tovarasul anghel

    RăspundeRăspunde


Comenteaza !


  • You Avatar
  • PUBLICITATE

    Medimfarm mica

    Nou

    Infinity Fashion

  • Comentarii recente

  • Categorii

  • Arhivă

  • Abonare la ştiri

    Introduceti adresa de email:


    RSS Feed
    ŞTIRI
    campinaph.ro
  • SPORT CÂMPINA

  • PUBLICITATE

    image description

    Servicii vidanjare

    Neptun

  • PUBLICITATE

    Reclama-centrale-2x-GIF