Social

AMUS vă măsoară tensiunea şi vă acordă primul ajutor, în pasajul de la ceas din centrul Câmpinei

Amus 1În aceste zile caniculare, mai multe asistente medicale şi eleve de la Asociaţia AMUS – Şcoala Postliceală Sanitară „Louis Pasteur” sunt pregătite să le acorde trecătorilor primul ajutor în caz de nevoie. În pasajul de la ceas din centrul Câmpinei, chiar lângă Farmacia Medimfarm, reprezentanţii AMUS vă măsoară gratuit tensiunea arterială şi vă acordă primul ajutor în caz că vă simţiţi rău din cauza temperaturilor ridicate. Vă puteţi opri aici şi pentru a bea un pahar de apă sau pentru a primi câteva sfaturi referitoare la modul în care trebuie să vă protejaţi de caniculă.
Amus 2
Canicula

3 Comments

 1. minion says:

  O initiativa ce merita apreciata !!

 2. Andrei Popa says:

  Parca sunteti Mircea Ion, de ii apreciati atat:)

 3. CONTRIBUABILUL says:

  De ce nu se preocupa edili sa repare cismeaua de apa din fata Medimfarmului ? E posibil ca in tot municipiul sa nu gasesti o sursa de apa stradala , acum in timpul verii?
  Oricum cismeaua amplasata in zona ceasului arata ca din timpul razboiului, o ruginitura , faci hepatita instantaneu daca ai bea apa de acolo!
  Mai bine ca nu functioneaza!
  Sa bea edili ldin cota de protocol apa plata cu lamaie sa nu aiba greturi de atata concentrare in conducerea municipalitati!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *